Recompensa sub forma de freebet

Dupa cum era de asteptat, casele de pariuri prevad un duel echilibrat in finala Champions League dintre Real Madrid si Liverpool. Dupa evolutia ambelor echipe in acest sezon european, probabil lumea si-a conturat o parere in ceea ce priveste castigatoarea meciului.

Daca doresti sa obtii un profit mare cu o miza mica si cu siguranta iti doresti, nu ezita sa participi la promotia casei de pariuri Betfair, la care ai parte de cote marite pentru victoria ambelor formatii in finala Champions League in timpul regulamentar. Vorbim despre cota 12.0 pentru succesul lui Real Madrid si 15.0 pentru cel al lui Liverpool. La promotie sunt eligibili toti cei care se vor inregistra la Betfair pana la ora meciului introducand codul ZFBNDM. Plaseaza apoi un pariu pre-live pe succesul lui Real Madrid sau al lui Liverpool in timp regulamentar din piata Sportsbook.

BetfairAlege castigatoarea

La cele doua cote marite pentru victoria ambelor formatii in finala Champions League se calculeaza cel mult 50 lei.

Astfel, vei obtine cel mult 600 lei daca Real Madrid va invinge, iar tu ai mizat pe victoria lor in timp regulamentar sau 750 lei in cazul in care Liverpool va cuceri trofeul inca din timpul regulamentar. Miza iti va fi rambursata cash imediat, pe cand restul castigului il vei primi in cel mult 24 ore sub forma de freebet. In maxim 30 zile trebuie pariat freebetul pe o cota minima de 1.2 din piata Sportsbook, in cazul unui bilet multiplu cel putin o selectie trebuind sa aiba cota minima 1.2.

Cum pot participa?

  1. Inregistreaza-te la Betfair pana la 21:45 introducand codul ZFBNDM
  2. Efectueaza un depozit
  3. Sportsbook
  4. Real Madrid – Liverpool (Linkuri rapide)
  5. Plaseaza un pariu pe succesul lui Real Madrid sau al lui Liverpool in timp regulamentar