Cota zilei – 6 aprilie – FCSB vs. Astra Giurgiu – Total goluri peste 0,5 

Cota zilei - 6 aprilie - FCSB vs. Astra Giurgiu - Total goluri peste 0,5

Joi 6 aprilie de la ora 20:30 FCSB intalneste pe Astra Giurgiu intr-un meci contand pentry etapa a 4-a a Play-off-ului Ligii 1. Daca Astra a iesit din lupta pentru titlu dupa ce a reusit un singur punct in 3 etape, FCSB este la doar 3 puncte de liderul Viitorul si asteapta pasi gresiti ai acestuia pentru a se apropia.

Misiunea jucatorilor lui Laurentiu Reghecampf pare a fi mai usoara in lipsa lui Budescu si posibil si a lui Junior Morais din tabara giurgiuvenilor.

Jucatorii noi care se inregistreaza la NetBet si pariaza pre-live pe bilet simplu cu o singura selectie pe ,, total goluri – peste 0,5″ in FCSB vs. Astra Giurgiu primesc cota 5.00. Maxim 40 ron din miza pariului se califica pentru aceasta cota marita. 

Daca pariul este castigator jucatorul primeste 40 ron x 1.06( cota curenta) = 42,4 ron ca bani cash si 40 ron x (5.00 – 1.06)=157,6  ron ca freebet. Daca pariul este necastigator, NetBet ofera un freebet de 10 ron.

Pentru a participa la promotie este necesar sa deschideti un cont nou la NetBet si sa va inscrieti accesand butonul ,,INSCRIERE” de pe pagina promotiei.

Cota zilei – 6 aprilie – precizari:

Un jucator poate beneficia o singura data de aceasta cota marita. Doar jucatorii care plaseaza primul lor pariu pe NetBet.ro pe selectia mentionata beneficiaza de promotie. Cel mult 40 ron din primul pariu se califica pentru cota marita. Jucatorii care opteaza pentru cota marita nu vor putea beneficia de alte bonusuri de bun venit.

Jucatorii vor primi maxim 160 ron freebet daca pariul este castigator si 10 ron freebet daca pariul este necastigator. Freebetul trebuie pariat in cel mult 7 zile de la creditare pe bilet simplu cu cota minim 2.00 sau pe bilet multiplu cu fiecare selectie avand cota minim 2.00. Jucatorii vor primi profitul din parierea freebetului( castig – miza).

Nu parasi site-ul, citeste in continuare

Cote atractive la pariuri in La Liga, Premier League si Serie A Cotele la pariuri pentru meciurie de top din Europa Cele mai importante echipe din Champions League si Europa League sunt urmarite atent de pariori si cand acestea disputa meciuri in campionatele lor...
Excursie gratuita pentru 6 persoane in Dubai Excursie gratuita pentru 6 persoane in Dubai Daca citesti aceste randuri, inseamna ca deja ai facut primul pas al drumului catre orasul celor mai inalte cladiri din lume. Inceputul verii vine la agen...
Cupa Confederatiilor 2017 – program, detalii, bonusuri pariuri Cupa Confederatiilor 2017 - program, detalii, promotii pariuri Sâmbătă, 17 iunie 2017, se da startul celei de-a cincea ediţie a Cupei Confederaţiilor la fotbal, ce urmeaza sa se desfasoare în Rusia. ...