Cota zilei – 28 aprilie – Bayer Leverkusen vs. Schalke

Cota zilei - 28 aprilie - Bayer Leverkusen vs. Schalke

Bayer Leverkusen si Schalke sunt doua echipe care joaca in acest moment sub apasarea apropierii de zona fierbinte a clasamentului din Bundesliga. Leverkusen se afla la doar 4 puncte de primul loc retrogradabil in timp ce Schalke are doar cu 6 puncte mai mult.

Date fiind conditiile in care se desfasoara partida ne asteptam la un meci jucat cu intensitate in care fiecare dintre formatii va cauta sa obtina cele 3 puncte care ar asigura linistea pentru finalul sezonului.

Jucatorii noi care se inregistreaza la NetBet si pariaza pre-live pe bilet simplu cu o singura selectie pe ,, Total goluri  – peste 1,5″ in meciul Bayer Leverkusen vs. Schalke din etapa 31 din Bundesliga primesc cota 5.00. Maxim 40 ron din miza pariului se califica pentru aceasta cota marita. 

Daca pariul este castigator jucatorul primeste 40 ron x 1.22 ( cota curenta) =48,8 ron ca bani cash si 40 ron x (5.00 – 1.22) = 151,2 ron ca freebet. Daca pariul este necastigator, NetBet ofera un freebet de 10 ron.

Pentru a participa la promotie este necesar sa deschideti un cont nou la NetBet si sa va inscrieti accesand butonul ,,INSCRIERE” de pe pagina promotiei.

Cota zilei – 28 aprilie – precizari:

Un jucator poate beneficia o singura data de aceasta cota marita. Doar jucatorii care plaseaza primul lor pariu pe NetBet.ro pe selectia mentionata beneficiaza de promotie. Cel mult 40 ron din primul pariu se califica pentru cota marita. Jucatorii care opteaza pentru cota marita nu vor putea beneficia de alte bonusuri de bun venit.

Jucatorii vor primi maxim 160 ron freebet daca pariul este castigator si 10 ron freebet daca pariul este necastigator. Freebetul trebuie pariat in cel mult 7 zile de la creditare pe bilet simplu cu cota minim 2.00 sau pe bilet multiplu cu fiecare selectie avand cota minim 2.00. Jucatorii vor primi profitul din parierea freebetului ( castig – miza).

Nu parasi site-ul, citeste in continuare

Cote atractive la pariuri in La Liga, Premier League si Serie A Cotele la pariuri pentru meciurie de top din Europa Cele mai importante echipe din Champions League si Europa League sunt urmarite atent de pariori si cand acestea disputa meciuri in campionatele lor...
Excursie gratuita pentru 6 persoane in Dubai Excursie gratuita pentru 6 persoane in Dubai Daca citesti aceste randuri, inseamna ca deja ai facut primul pas al drumului catre orasul celor mai inalte cladiri din lume. Inceputul verii vine la agen...
Cupa Confederatiilor 2017 – program, detalii, bonusuri pariuri Cupa Confederatiilor 2017 - program, detalii, promotii pariuri Sâmbătă, 17 iunie 2017, se da startul celei de-a cincea ediţie a Cupei Confederaţiilor la fotbal, ce urmeaza sa se desfasoare în Rusia. ...