Cota zilei – 23 aprilie – Real Madrid vs. FC Barcelona

Cota zilei - 23 aprilie - Real Madrid vs. FC Barcelona

Duminica 23 aprilie de la ora 21:45 se desfasoara unul dintre derby-urile de traditie din fotabalul european. Proaspat calificata in semifinalele Uefa Champions League, Real Madrid intalneste pe Barcelona intr-un meci care ar putea hotara soarta titlului in Spania. In cazul unei victorii Realul si-ar apropia titlul avand 6 puncte avans si o restanta cu Celta Vigo. Victoria catalanilor ar relansa disputa pentru primul loc in conditiile in care acestia au ratat primul obiectiv al sezonului parasind Liga Campionilor in urma dublei cu Juventus Torino.

Jucatorii noi care se inregistreaza la NetBet si pariaza pre-live pe bilet simplu cu o singura selectie pe ,, Total goluri  – peste 1,5″ in meciul Real Madrid vs. FC Barcelona primesc cota 5.00. Maxim 40 ron din miza pariului se califica pentru aceasta cota marita. 

Daca pariul este castigator jucatorul primeste 40 ron x 1.09 ( cota curenta) =43,6 ron ca bani cash si 40 ron x (5.00 – 1.09) = 156,4 ron ca freebet. Daca pariul este necastigator, NetBet ofera un freebet de 10 ron.

Pentru a participa la promotie este necesar sa deschideti un cont nou la NetBet si sa va inscrieti accesand butonul ,,INSCRIERE” de pe pagina promotiei.

Cota zilei – 23 aprilie – precizari:

Un jucator poate beneficia o singura data de aceasta cota marita. Doar jucatorii care plaseaza primul lor pariu pe NetBet.ro pe selectia mentionata beneficiaza de promotie. Cel mult 40 ron din primul pariu se califica pentru cota marita. Jucatorii care opteaza pentru cota marita nu vor putea beneficia de alte bonusuri de bun venit.

Jucatorii vor primi maxim 160 ron freebet daca pariul este castigator si 10 ron freebet daca pariul este necastigator. Freebetul trebuie pariat in cel mult 7 zile de la creditare pe bilet simplu cu cota minim 2.00 sau pe bilet multiplu cu fiecare selectie avand cota minim 2.00. Jucatorii vor primi profitul din parierea freebetului ( castig – miza).

Nu parasi site-ul, citeste in continuare

Cote atractive la pariuri in La Liga, Premier League si Serie A Cotele la pariuri pentru meciurie de top din Europa Cele mai importante echipe din Champions League si Europa League sunt urmarite atent de pariori si cand acestea disputa meciuri in campionatele lor...
Excursie gratuita pentru 6 persoane in Dubai Excursie gratuita pentru 6 persoane in Dubai Daca citesti aceste randuri, inseamna ca deja ai facut primul pas al drumului catre orasul celor mai inalte cladiri din lume. Inceputul verii vine la agen...
Cupa Confederatiilor 2017 – program, detalii, bonusuri pariuri Cupa Confederatiilor 2017 - program, detalii, promotii pariuri Sâmbătă, 17 iunie 2017, se da startul celei de-a cincea ediţie a Cupei Confederaţiilor la fotbal, ce urmeaza sa se desfasoare în Rusia. ...