Cota 7 pentru Romania in amicalul cu Chile

Cota 7 pentru Romania in amicalul cu Chile

Marti, 13 iunie, sunt programate cateva meciuri amicale foarte intereseante, in care se vor intalni cateva din cele mai valoroase reprezentative de fotbal din Europa si America de Sud. Iata programul celor mai atractive 4 intalniri, evident, cea mai interesanta fiind cea pe care o disputa nationala Romaniei in compania campioanei Americii de Sud, Chile.

Daca vrei sa pariezi pe victoria Romaniei in aceasta partida, te sfatuim sa alegi agentia de pariuri online NetBet, singura ce iti ofera cota 7 pentru ca acest lucru sa se intample. Mai mult decat atat, poti beneficia de aceasi cota si pentru o eventuala victorie a Angliei, in deplasarea din Franta. In mod nomal atat Romania cat si Anglia au o cota la victorie de aproximativ 5.00. In cele ce urmeaza vom detalia pasii necesari pentru aceasta promotie.

Cum pariezi la cota 7 pe victoria Romaniei sau/si a Angliei?

1Accesează contul tău NetBet sau deschide-ti unul de pe acest link

2Inscrie-te la promotie

1Pariază minim 50 RON inainte de inceperea partidelor (1X2 FT) pe victoria României și/sau a Angliei si vei beneficia de cota 7.00 pentru ambele. Pariurile trebuie plasate pe bilete simple, cu o singura selectie.

Exemplu: Sa spunem ca pariezi 50 RON pe România și tricolorii inving. Cei 50 de ron mizati se inmultesc cu cota normala, suma rezultata fiind primita direct in cont, in timp ce suma rezultata din diferenta de cota o vei primi sub forma de bonus, in limita a maxim 250 ron.

Cota 7 pentru Romania in amicalul cu Chile – Termeni si Conditii


  • Inscrierea este obligatorie
  • Se ia in calcul doar pariurile simple, cu o singura selectie, de minim 50 RON PRE-LIVE (1X2), plasate pe victoria României sau/și a Angliei
  • Bonusul este calculat după cum urmează: (cota specială – cota din momentul plasării pariului) x miza (maxim 50 RON)
  • Bonusul maxim oferit este de 250 RON
  • Câștigurile + bonusul vor fi creditate în balanța jucătorilor eligibili sub formă de bonus în decurs de 48 de ore de la data încheierii partidei dintre Franța și Anglia.
  • Conditii pentru eliberarea bonusului: Bonusul trebuie pariat de șase ori (x6) pe evenimente sportive cu cote de minim 1.60 (pentru pariurile combinate/în sistem, fiecare selecție în parte trebuie să respecte criteriul cotelor minime de 1.60)
  • Termen valabilitate al bonusului: 7 zile de la data primirii

 

Nu parasi site-ul, citeste in continuare

Simona Halep este cotata cu 101 la castigarea Wimbledon Romanca tinteste al doilea turneu de Grand Slam la rand Daca in urma cu o luna Simona Halep a cucerit primul ei titlu de Grand Slam, pe zgura de la Roland Garros, acum poate profita de forma buna a...
Obtine zilnic 50 RON bonus la Roland Garros Poti plasa si bilete multiple Turneul de Grand Slam de la Roland Garros se apropie de sfarsit, in acest moment aflandu-ne in faza sferturilor, una in care avem placerea de a vedea la lucru jucatori c...
Cota 10 pentru orice pariu in Romania – Finlanda Se ramburseaza dublul mizei daca pariul e necastigator De 3 ani nu s-a mai intamplat ca echipa nationala a Romaniei sa obtina 3 victorii la rand, chiar daca vorbim de meciuri amicale. “Tricolorii” au...