Se ramburseaza dublul mizei daca pariul e necastigator

De 3 ani nu s-a mai intamplat ca echipa nationala a Romaniei sa obtina 3 victorii la rand, chiar daca vorbim de meciuri amicale. “Tricolorii” au sanse importante sa se impuna si astazi, pe teren propriu contra Finlandei, insa trebuie sa tinem seama ca este un meci amical totusi, in care orice se poate intampla.

Daca vrei sa pariezi pe meciul de diseara fara mari riscuri, dar doresti, totodata, sa obtii si un profit consistent, promotia casei de pariuri Netbet este perfecta pentru tine. Aici toti cei care isi vor crea cont pana la startul meciului (marti, 20:30) sau chiar in timpul lui folosind codul “COTA10” vor primi cota 10 orice pariu ai alege pentru acest meci, indiferent cat ar fi cota de pe site. Dupa inregistrare efectueaza un depozit prin orice metoda, cu exceptia Skrill si Neteller, dupa care plaseaza un prim pariu live sau pre-live pe orice selectie in meciul dintre Romania si Finlanda.

NetbetProfita la maxim de promotie

La cota 10 pentru orice pariu in Romania – Finlanda se califica maxim 50 lei.

Asta inseamna ca daca pariul tau va fi “verde” vei primi cel mult 500 lei. Astfel, castigul conform cotei marite ti se va credita cash instant, pentru ca restul sa il obtii in termen de 72 ore sub forma de bonus. In cazul unui pariu necastigator ti se va rambursa dublul mizei, pana la 100 lei. In termen de 7 zile de la creditare trebuie plasat bonusul pe o cota minima de 1.6, daca preferi un bilet multiplu fiecare selectie trebuind sa aiba cota minima 1.6. Rulajul trebuie efectuat de 4 ori daca pariul din meciul Romaniei cu Finlanda este castigator si de 6 ori daca este necastigator. Pariurile simple Forecast/Tricast pe cursele de cai, dar si cele tip Handicap sau Under/Over nu conteaza la rulaj.

Cum pot participa?

  1. Inregistreaza-te la Netbet pana marti, ora 22:00, folosind codul COTA10
  2. Efectueaza un depozit, insa nu prin Skrill sau Neteller
  3. Sport/Pariuri live
  4. Plaseaza un pariu la orice cota reala pe meciul dintre Romania si Finlanda
  5. Daca pariul nu e castigator ti se va rambursa dublul mizei, in limita a 100 lei