Cota 10 pentru minim 3 goluri inscrise in Polonia vs Romania

O singura zi ne mai desparte de meciul ce va aduce fata in fata echipele Poloniei si Romaniei. Partida se desfasoara sambata seara, la ora 21:45, in preliminariile Campionatului Mondial din 2018, Polonia fiind aproape calificata spre deosebire de echipa noastra, pentru care victoria este singurul rezultat care ne-ar pastra sanse reale la calificare.

Dupa infrangerea rusinoasa, 0-3, din partida de la Bucuresti de anul trecut, nationala lui Daum promite sa isi ia revansa in partida de sambata, echipa aliniata fiind una destul de ofensiva.

Cota 10 pentru minim 3 goluri inscrise in Polonia vs Romania

Acestea fiind conditiile, este de asteptat un joc de ,,totul sau nimic” din partea baietilor nostri, genul de partida in care, de regula, se inscriu destul de multe goluri. In ultimele 6 partide disputate la Varsovia, polonezii au inscris nu mai putin de 13 goluri iar in ceea ce priveste ultimele doua intalniri directe dintre cele doua protagoniste, in ambele s-au inscris peste 2,5 goluri.

Clientii care isi deschid cont de pe acest link la agentia de pariuri online UNIBET pot paria ca se vor inscrie peste 2,5 goluri in partida de sambata la o cota promotionala excelenta: 10.00 (in loc de cea normala 2.25). Mai mult decat atat, in cazul in care pariul nu va fi castigator, miza pariata va fi returnata in cont, sub forma de bonus, in limita a 250 de ron.

CUM BENEFICIEZI DE COTA SPECIALA?


 1. Deschide un cont nou la Unibet aici
 2. Pariaza ca se inscriu “peste 2.5 goluri” in meciul Polonia vs Romania (maxim 30 RON se ia in calcul pentru cota imbunatatita)
 3. In cazul in care pariul este necastigator Unibet iti returneaza 100% miza inapoi in limita a 250 de ron

Cota 10 pentru minim 3 goluri inscrise in Polonia vs Romania – TERMENI SI CONDITII

 • Oferta este valabila pentru cei care isi deschid cont inainte de inceperea partidei
 • Pentru a beneficia de cota 10.00 jucatorii, trebuie sa plaseze primul pariu dupa inregistrare -> peste 2.5 goluri marcate in meci la Polonia – Romania (la cota normala afisata)
 • Miza minima: 30 de ron. Poti paria oricat insa doar cei 30 de ron se vor folosi pe cota 10.00
 • Pariurile trebuie sa fie simple, single, sa nu fie anulate sau incasate
 • Oferta de bun-venit la care optati la inregistrarea contului va permita sa pariati fara risc pana la 250 de ron
 • Sumele bonus primite (diferenta pana la cota mentionata sau rambursare maxima de 250 RON) trebuiesc rulate de 3 ori la pariuri sportive la cote de cel putin 1.40, inainte de a putea fi retrase
 • EXEMPLU: iti deschizi cont la Unibet, optezi la oferta de bun venit si alimentezi contul cu 250 de RON. Primul pariu facut este de 250 RON pe Polonia – Romania, peste 2.5 goluri in meci, momentan cota de 2.25. Daca pariul este castigator, ai instant in cont 250*2.25=562.5 RON. In plus, in 48 de ore, mai primesti un bonus in valoare de 30*7.75=232.5 RON. Daca pariul este necastigator primesti inapoi un bonus de 250 RON.
 • Versiunea integrala a termenilor si conditiilor poate fi consultata pe pagina promotiei

Mult succes, atat tricolorilor cat si celor care aplicati pentru oferta!

 

Nu parasi site-ul, citeste in continuare

Cote atractive la pariuri in La Liga, Premier League si Serie A Cotele la pariuri pentru meciurie de top din Europa Cele mai importante echipe din Champions League si Europa League sunt urmarite atent de pariori si cand acestea disputa meciuri in campionatele lor...
Excursie gratuita pentru 6 persoane in Dubai Excursie gratuita pentru 6 persoane in Dubai Daca citesti aceste randuri, inseamna ca deja ai facut primul pas al drumului catre orasul celor mai inalte cladiri din lume. Inceputul verii vine la agen...
Cupa Confederatiilor 2017 – program, detalii, bonusuri pariuri Cupa Confederatiilor 2017 - program, detalii, promotii pariuri Sâmbătă, 17 iunie 2017, se da startul celei de-a cincea ediţie a Cupei Confederaţiilor la fotbal, ce urmeaza sa se desfasoare în Rusia. ...