Bavarezii se pot distanta in continuare

Bayern Munchen va incheia etapa cu numarul 25 din Bundesliga in deplasare cu Freiburg. Meciul va incepe duminica, la ora 19:00, cu 9 runde inainte de finalul campionatului Bayern Munchen putandu-se distanta la 20 puncte fata de ocupanta pozitiei a doua. Sunt sanse foarte mari ca bavarezii sa cucereasca matematic titlul inca din luna martie.

Zece victorii si o remiza a obtinut Bayern Munchen in precedentele 11 partide de Bundesliga, remiza inregistrandu-se chiar etapa trecuta. Daca esti de parere ca bavarezii nu vor comite un al doilea pas gresit la rand, te invitam sa te inregistrezi la casa de pariuri Sportingbet. Aici vei  avea parte de cota 10 pentru Bayern Munchen in meciul cu Freiburg.

Dupa cum am precizat mai sus, doar cei care se vor inregistra pana la ora meciului vor fi eligibili la aceasta cota marita. Efectueaza apoi un depozit prin orice metoda, cu exceptia Skrill si Neteller, pentru ca dupa aceea sa plasezi un pariu pre-live si singur pe bilet pe victoria celor de la Bayern Munchen in meciul cu Freiburg. Cel mult 10 lei se iau in calcul in vederea cotei marite.

SportingbetMisiune facila pentru bavarezi

Daca pariul este castigator, aceasta cota 10 pentru Bayern Munchen in meciul cu Freiburg inseamna ca vei primi cash castigul conform cotei normale.

Restul, pana la maxim 100 lei, sa ti se crediteze sub forma de freebet imediat dupa solutionarea pariului. Freebetul este valabil timp de 3 zile de la creditare, putand fi plasat la orice cota si pe orice sport doresti. Nu uita ca in cazul unui pariu castigator valoarea  freebetului nu v5 fi creditata, ci doar profitul.

Cum pot participa?

  1. Inregistreaza-te la Sportingbet pana la 19:00
  2. Efectueaza un depozit prin orice metoda, cu exceptia Skrill si Neteller
  3. Sporturi
  4. Bundesliga (Fotbal de top)
  5. Plaseaza un pariu pre-live pe victoria lui Bayern Munchen impotriva lui Freiburg

Nu parasi site-ul, citeste in continuare

Cota marita pentru orice selectie in CFR Cluj-FCSB Se dueleaza primele doua clasate Duminica, incepand cu ora 20:45, CFR Cluj va primi vizita celor de la FCSB, intr-o partida care se anunta foarte interesanta, avand in vedere ca, foarte probabil, una...
Pariaza la cota 10 pentru victoria lui Liverpool “Cormoranii” au o forma buna pe teren propriu Liverpool ar putea profita de meciurile amanate in aceasta runda pe care le au adversarele din fata sa in clasament, urcand pe locul al treilea. La prima...
Luna martie vine cu un bonus de 300 RON Promotia dureaza pana pe 31 martie Pentru prima luna a primaverii, cea mai apreciata casa online din Romania, Unibet, a decis sa mareasca bonusul de inregistrare. Vorbim despre unul de 100%, pana la ...