Cu un punct catalanii vor lua titlul

Etapa cu numarul 35 din La Liga programeaza meciul dintre Deportivo La Coruna si Barcelona, care va incepe diseara, la ora 21:45. Catalanii au 11 puncte in fata locului secund, ocupat de Atletico Madrid, avand si un meci in minus. De partea cealalta, diferenta dintre La Coruna si cele 4 echipe care se vor salva de retrogradare este de 12 puncte. Practic, La Coruna trebuie sa castige toate meciurile ca sa spere sa ajunga macar una dintre cele 4 echipe, lucru imposibil. Avand in vedere ca in 3 din ultimele 4 intalniri directe Barcelona a marcat de 16 ori, reusind sa nu primeasca gol, este foarte probabil ca sperantele celor de la La Coruna sa se naruie diseara.

In vederea acestei partide casa de pariuri Betfair prezinta o promotie menita sa ne trezeasca interesul in a paria pe succesul catalanilor. Este vorba despre acordarea cotei 7.00 ca Barcelona sa se impuna. La promotie sunt eligibili doar cei care se vor inregistra la Betfair utilizand codul ZFBNCR. Dupa inregistrare plaseaza un prim pariu pre-live pe piata Sportsbook pe victoria Barcelonei in meciul de diseara.

BetfairPutin probabil ca La Coruna sa ii incurce pe catalani

Barcelona este cotata cu 7 impotriva unei echipe retrogradate, cel mult 50 lei luandu-se in calcul in vederea cotei marite.

Asta inseamna ca vei castiga maxim 350 lei daca Barcelona va obtine cele 3 puncte. Astfel, castigul corespunzator cotei de pe site il vei primi cash, pentru ca restul sa ti se crediteze sub forma de freebet in cel mult 24 ore. In termen de 30 zile trebuie pariat freebetul pe o cota minima de 1.2, cel putin o selectie trebuind sa aiba cota minima 1.2 daca vei prefera un bilet multiplu. La fel ca pariul pe victoria Barcelonei, cel folosind freebetul trebuie utilizat si el din piata Sportsbook.

Cum pot participa?

  1. Inregistreaza-te la Betfair pana duminica, ora 21:45, utilizand codul ZFBNCR
  2. Sportsbook
  3. La Liga (Cupoane recomandate)
  4. Plaseaza un pariu pre-live de cel mult 50 lei pe succesul Barcelonei in partida cu La Coruna
  5. Daca Barcelona se impune castigul conform cotei normale il vei primi cash, in vreme ce restul, pana la cel mult 350 lei, ti se va credita sub forma de freebet