3 motive sa pariem la Netbet in weekend-ul 21-23 octombrie

Casa de pariuri online Netbet ne ofera 3 motive sa pariem pe partidele disputate in acest weekend.

3 motive sa pariem

Asa cum ne-a obisnuit , agentia de pariuri online Netbet a pregatit cate o promotie pentru meciuri din Liga 1, Serie A si Premier League.

Cele 3 motive sa pariezi la Netbet

50 ron freebet – Ambele echipe sa inscrie in Liga 1, Etapa a 13 a

Promotia prevede ca daca plasezi minim 3 pariuri pre-live pe bilete simple cu selectia ,,ambele sa inscrie”si o valoare individuala minima de 50 ron pe meciuri distincte din etapa a 13 a a Ligii 1, primesti un freebet de 50 ron daca cel putin unul dintre pariuri este necastigator.

Pentru a beneficia de promotie trebuie sa te loghezi in contul tau Netbet, sa te inregistrezi in promotie dand click pe butonul ,,INSCRIERE“si sa plasezi pariurile.

Daca cel putin unul este necastigator primesti un freebet de 50 ron care trebuie rulat o singura data pentru a se transforma in bani reali.

Daca nu ai cont poti sa deschizi unul aici.

Promotia este supusa unor termeni si conditii .

150 ron pariu fara risc la AC Milan – Juventus

3 motive sa pariem la Netbet in weekend-ul 21-23 octombrie

Sambata de la ora 21:45 pe Stadionul San Siro din Milano se intalnesc AC Milan si Juventus Torino.

Derbi de traditie, in acest sezon este si un derbi de clasament infruntandu-se ocupantele locurilor  3 si 1 din Serie A.

Daca plasezi un pariu pre-live (1×2)  cu o singura selectie de minim 50 de ron pe victoria lui AC Milan si acesta este necastigator ti se ramburseaza intreaga miza plasata in limita a 150 ron sub forma de bonus.

Pentru a te califica trebuie sa te loghezi in contul Netbet, sa te inregistrezi dand click pe butonul ,,INSCRIERE“si sa plasezi pariul.

Daca nu ai cont poti sa deschizi unul aici.

NU UITATI! Doar primul pariu care indeplineste cerintele se ia in considerare!

Bonusul trebuie rulat de 6 ori pentru a se transforma in bani reali.

Promotiei i se aplica termeni si conditi pe care le puteti citi integral AICI.

Pariu live rambursat la Chelsea vs. Manchester United

3 motive sa pariem la Netbet in weekend-ul 21-23 octombrie

Daca pariezi 80 de ron LIVE pe un bilet simplu cu o singura selectie la alegerea ta pe meciul Chelsea Man. United si pariul este necastigator primesti inapoi 40 ron sub forma de freebet.

Pentru a participa la promotie trebuie sa te loghezi in contul de Netbet, sa te inscrii dand click pe butonul ,,INREGISTRARE” si sa plasezi un pariu LIVE de 80 de ron pe un bilet simplu cu o singura selectie la alegere.

Daca nu ai cont poti sa deschizi unul aici.

Doar primul pariu Live plasat se ia in considerare.

Promotiei i se aplica termeni si conditii.

Nu parasi site-ul, citeste in continuare

Ponturi Pariuri – Valenciennes – Lorient – Ligue 2 Vineri 24.11.2017, cu incepere de la ora 21:00, va avea loc duelul Valenciennes - Lorient, din cadrul rundei a 16-a a ligii secunde din Franta. 1 solist Egal 2 solist Cei de la Valencienn...
Ponturi Pariuri – Tours – GFC Ajaccio – Ligue 2 Vineri 24.11.2017, cu incepere de la ora 21:00, va avea loc duelul Tours - GFC Ajaccio, din cadrul rundei a 16-a a ligii secunde din Franta. 1 solist Egal 2 solist Cei de la Tours ocupa p...
Ponturi Pariuri – Paris FC – Quevilly Rouen – Ligue 2 Vineri 24.11.2017, cu incepere de la ora 21:00, va avea loc duelul Paris FC - Quevilly Rouen, din cadrul rundei a 16-a a ligii secunde din Franta. 1 solist Egal 2 solist Cei de la Paris F...