Casa de pariuri online Netbet este una dintre cele mai apreciate case de pariuri din România în acest moment. Deși a intrat pe piața românească abia în anul 2015 cu o licență temporară, Netbet a cunoscut o puternică dezvoltare de-a lungul timpului. Numărul de utilizatori Netbet a depășit 2 milioane și este în continuă creștere. Agenția este strict axată pe mediul online, neavând case de pariuri fizice, offline. Principala piață în care își desfășoară activitatea este cea din Europa, de aceea site-ul principal este disponibil în mai multe limbi, inclusiv limba română. Popularitatea în țara noastră a fost generată în principal de cotele competitive pe care le oferă pentru un număr ridicat de sporturi populare sau mai puțin populare. O altă atracție a platformei este reprezentată de bonusul de bun venit despre care se poate spune că este cel mai bun din România. Sunt disponibile pariuri standard, dar și live cu o varietate de opțiuni de pariere prin Netbet Live.

 

 
1500 Ron gratuiti pentru jucatori noi
Pariați acum

                   Informații

 • Înregistrarea pe site și deschiderea unui cont e foarte rapidă
 • Serviciul de asistență clienți este unul complet
 • Sunt disponibile pariuri standard și live
 • Meniul este simplu și ușor de utilizat

                        Sfaturi

 • Folosiți aplicația mobilă Netbet pentru Android și iOS
 • Urmăriți meciurile favorite prin Live Streaming
 • Profitați de numeroasele oferte și promoții disponibile
 • Profitați de opțiunea de Cash Out

Cum mă înregistrez?


Înregistrarea pe site este foarte rapidă și cuprinde 3 etape. Pentru început va trebui să dați click pe butonul verde din partea dreaptă sus numit Înregistrare. De îndată, se va încărca o pagina a cărei completare  reprezintă primul pas. În această etapă vi se va cere să vă introduceți adresa de e-mail, o parolă sigură, o confirmare a acesteia prin reintroducerea parolei, precum și selectarea monedei de joc și a țării de reședință. Pasul doi presupune introducerea câtorva date cu caracter personal, ca numele, prenumele, sexul, data de naștere și numele de utilizator pentru conectare la cont. Cel de-al treilea pas și ultimul reprezintă introducerea CNP-ului dumneavoastră, adresa la care locuiți și un numărul de telefon personal. Înregistrarea se poate realiza, atât pe site-ul principal, cât și prin intermediul aplicației mobile. După înregistrare va trebui să confirmați înregistrarea contului prin accesarea linkului din e-mailul pe care l-ați primit automat.

Bonusul de bun venit


Netbet bonus de bun venit este unul dintre cele mai generoase disponibile în mediul online. Aveți ocazia să primiți până la 1500 RON bonus imediat ce v-ați înregistrat pe site. Premiul este condiționat de efectuarea mai multor depuneri în contul personal, mai exact primele 5 depuneri. Pentru fiecare depunere vi se va dubla suma, cu limita totală la 1500 RON. Cerințele de pariere constau în rularea bonusului la meciuri cu cote minime de 1.6. Pentru fiecare depunere există câte un cod promoțional Netbet.

Aplicația mobile de pariat


Cum tehnologia este în plină  dezvoltare acest lucru nu putea fi ilustrat și rândul caselor de pariurilor online. Accesibilitatea a fost întotdeauna principala țintă a oricărei agenții, site-ul trebuia să fie cât mai ușor de accesat indiferent de circumstanțe. De aceea au apărut versiunile mobile ale site-urile de pariuri, dar și aplicații dedicate pentru telefoanele mobile și tablete. Este și cazul casei de pariuri Netbet, aceștia dețin atât o aplicație mobilă (Netbet App) pentru dispozitivele mobile, dar și o versiune mobile flexibilă a site-ului principal (Netbet Mobile). Aplicația mobilă este gratuită și este disponibilă doar pentru device-urile cu sisteme de operare Android sau iOS. Pentru telefoanele cu alte sisteme de operare singura modalitate de acces rămâne versiunea mobile a site-ului Netbet. Aplicația se poate descărca gratuit direct din magazinul specializat AppStore pentru dispozitivele cu iOS, iar pentru telefoanele și tabletele cu Android aplicația Netbet Android trebuie descărcată direct de pe site-ul Netbet România. Google Play nu acceptă aplicațiile care tranzacționează cu bani reali în mod direct. Interfața celor două alternative ale site-ului este identică, având disponibile întreagă gamă de pariuri sportive standard, dar și live. Opțiunea de Live Stream este disponibilă de asemenea, precum și opțiunea de Cash Out Netbet care vă permite să întrerupeți un bilet oricând doriți.

Promoții


O categorie aparte a casei de pariuri online Netbet este reprezentată de secțiunea de promoții și oferte promoționale. Aceasta este foarte dezvoltată și atractivă, având bonusuri pentru toți jucătorii indiferent de bugetele proprii sau de experiența acestora pe site. Pe lângă bonusul de bun venit, mai sunt disponibile două promoții fără termen de valabilitate. Periodic apar noi promoții sezoniere cu termen limitat activabile prin coduri bonsu Netbet, precum Netbet bonus fără depunere. Unul dintre cele două bonusuri Netbe este dedicat utilizatorilor care aleg să efectueze Netbet pariuri prin intermediul telefonului mobil. Veți primi cadou un Freebet în valoare de 40 RON la primul pariu de minim 40 RON la orice eveniment sportiv cu cotă minimă de 1.6. Cel de-al doilea bonus disponibil Pariu Acumulator și vă garantează câștiguri suplimentare dacă efectuați un bilet multiplu cu minim 3 evenimente. Câștigurile variază de între 3% și 50% pentru cât de multe meciuri pariați în bilet, 13 evenimente pentru 50%. Promoția este disponibilă pentru meciuri din fotbal, baschet, tenis, baseball și hochei pe gheață.

Avantaje și dezavantaje


Agenția de pariuri Netbet este la prima vedere una ideală, având numeroase de avantaje importante în fața concurentelor sale din domeniu. Din păcate, există și câteva dezavantaje de care dispune totodată. Vom încerca în continuare să vi le prezentăm pe cele mai importante pentru ca dumneavoastră să faceți o alegere în cunoștință de cauză. Fără alte cuvinte avantaje și dezavantaje:

Avantaje:

 • Cel mai bun bonus de bun venit din România
 • Aplicație mobilă pentru Android și iOS
 • Transmisiuni pentru meciuri prin Live Stream

Dezavantaje:

 • Unele cote pot fi mai puțin profitabile
 • Nu este disponibilă opțiunea de Bet In-Play pe mobil
 • Cerințele de rulaj ale promoțiilor pot fi greu de îndeplinit

 

 
1500 Ron gratuiti pentru jucatori noi
Pariați acum

Metode de plată, limite și comisioane


Agenția de pariuri Netbet le pune la dispoziție utilizatorilor săi cele mai importante modalități de plată pentru depuneri și retrageri. Toate metodele disponibile sunt ultrasecurizat prin sisteme moderne de criptare a datelor cu caracter personal. Astfel, datele dumneavoastră personal, dar și tranzacțiile pe care le efectuați sunt în siguranță deplină. În plus, Netbet vă garantează prin Termenii și Condițiile site-ului că datele dumneavoastră nu vor fi comunicate unei terțe părți. Puteți efectua depuneri prin carduri de credit Visa și MasterCard, prin portofelele electronice Skrill, NETELLER și paysafecard, dar și prin transfer bancar electronic. Nu se percepe niciun comision pentru niciunul dintre acestea, iar timpul de procesare este de obicei instant. Pentru retrageri aveți disponibile aceleași metode cu excepția paysafecard-ului. Retragerile durează între 2 și 4 zile pentru majoritatea metodelor, iar pentru transferul bancar poate dura până la 5 zile lucrătoare. Nu se percepe niciun comision nici pentru retrageri. Pentru majoritatatea metodelor, limita minimă de depunere și retragere este de 40 RON.

Serviciul de asistență clienți


Serviciul de asistență clienți al Netbet România este unul complet din toate punctele de vedere. Avem disponibile mai multe metode de contact, iar timpul de reacție este per total destul de rapid. Cea mai rapidă metodă este cea prin Live Chat care este disponibilă în fiecare zi între orele 10:00-23:00. O altă modalitate de contact este cea prin completarea formularului specializat din secțiunea de Asistență în care vă puteți expune problema sau nelămurirea. Ultima metodă este cea telefonică la numărele de telefon +40 316 300 249 / +40 316 304 852 zilnic între orele 10:00-23:00.

Concluzie


Așadar, Netbet România este o casă de pariuri model pe care trebuie neapărat să o aveți în vedere. Vizionați frecvent secțiunea de promoții și căutați coduri bonus Netbet pentru avantaje materiale importante. Avem o pagină dedicată acestor tipuri de promoții pe care poate ați dori să o vizitați. Cu ajutorul secțiunii de Blog, dar și celei destinate ponturilor sportive de pe site-ul nostru puteți realiza cu multă ușurință Netbet biletul zilei.  Serviciile Netbet România pot fi accesat de oriunde v-ați afla prin intermediul aplicației mobile, dar și a versiunii flexile a site-ului. Acestea fiind spuse, site-ul nostru vă recomandă casa de pariuri Netbet!