Compania Maxbet s-a fondat în anul 2002 și s-a axat inițial crearea și promovarea produselor sale în materie de mașinării de jocuri de noroc. Ulterior s-a extins și în mediul online unde și-a creat propriul cazinou online, urmând ca în 2016 să intre și pe piața pariurilor sportive. Casa de pariuri sportive Maxbet este un operator licențiat în România având licență de activitate din partea Oficiului Național al Jocurilor de Noroc până în 2026. Maxbet este cunoscut în mediul pariurilor sportive prin cotele bune și numeroasele promoții și oferte pe care le pune la dispoziție utilizatorilor săi. Astfel, agenția oferă unul dintre cele mai generoase bonusuri de bun venit din mediul online fiind un concurent serios pentru celelalte branduri. Se pot realiza atât pariuri standard, simple, cât și pariuri live în toate cele 30 de sporturi disponibile. Există și o aplicație mobilă Maxbet dedicată telefoanelor mobile și tabletelor cu Android sau iOS.

 GRATIS  50 RON 100% PANA LA 900 RON

REVENDICĂ ACUM

                   Informații

 • Există opțiunea de Live Chat
 • Sunt disponibile pariuri standard și live
 • Se pot urmări evenimente sportive prin Live Stream
 • Există aplicație mobilă Maxbet

                        Sfaturi

 • Folosiți cu încredere aplicația mobilă Maxbet, se descurcă foarte bine
 • Urmăriți meciurile favorite prin Live Stream
 • Vizitați secțiunea Ofertă Astăzi pentru cele mai bune cote
 • Profitați de marele bonus de bun venit
maxbet bonus

Cum mă înregistrez?


Înregistrarea pe site-ul Maxbet România se realizează destul de ușor și durează doar un minut. Pentru a începe apăsați butonul Înregistrează-te acum din partea de sus a ecranului. De îndată va apărea prima dintre cele 3 categorii necesare înregistrări. În prima rubrică va trebui să vă introduceți câteva date personale, precum numele, prenumele, data de naștere și e-mailul. Categoria a doua ține de adresa de contact la care puteți fi găsit. Mai exact, trebuie să introduceți un număr de telefon personal, adresa la care locuiți, codul poștal și orașul. Ultimul pas necesar înregistrării este completarea datelor cu privire la conectare la contul de pe site. Astfel, va trebui să vă alegeți un nume de utilizator unic și o parolă corespunzătoare, precum și confirmarea acesteia prin retastare. De asemenea, va trebui să confirmați că sunteți de acord cu Termenii și Condițiile Maxbet și că sunteți o persoană cu vârsta de peste 18 ani.

Bonusul de bun venit


Maxbet bonus de bun venit este unul dintre cele mai consistente bonusuri de bun venit din mediul online. În cadrul acestuia aveți oportunitatea de a câștiga până la 900 RON prin dublarea primei depuneri în contul personal Maxbet. Tot ce trebuie să faceți este să depuneți cel puțin suma de 40 RON și să folosiți un cod promoțional Maxbet, MAXBET100, iar dumneavoastră veți primi cadou încă o dată suma respectivă bonus. Condițiile de pariere constau în rularea de 10 ori a bonusului la meciuri cu cote minime de 2.00.

 

Aplicația mobile de pariat


Casa de pariuri  Maxbet România excelează la aspectul accesibilitate deoarece le oferă posibilitatea utilizatorilor săi să acceseze serviciile sale atât prin intermediul computerului, cât și prin intermediul telefonului mobil sau tabletei. Astfel, avem disponibile o aplicație mobilă dedicată dispozitivelor mobile, Maxbet App, dar și o versiune mobilă a site-ului principal ce poate fi accesată la aceeași adresă, Maxbet Mobile. Aplicația mobilă este disponibilă pentru telefoanele mobile și tabletei cu sistem de operare Android, Maxbet Android, dar și pentru cele cu sistem de operare iOS, Maxbet iOS. Pentru descărcarea aplicației trebuie să accesați site-ul principal Maxbet unde vi se sugera să instalați versiunea de aplicație corespunzătoare telefonului dumneavoastră. Pentru dispozitivele mobile cu alte sisteme de operare nu le rămâne disponibilă decât versiunea mobile a site-ului. Din punct de vedere al funcționalității, ambele versiuni ale site-ului se mișcă ireproșabil în limitele unei conexiuni bune la internet. Designul este atractiv, iar principalele opțiuni deja cunoscute sunt disponibile și pe această cale. Puteți efectua pariuri standard și live cu la fel de mare ușurință, precum și adăuga meciurile dorite în secțiunea de favorite. Este disponibilă și opțiunea de Pariu Rapid, dar și cea de Cash Out prin care puteți întrerupe oricând un anumit bilet. Tranzacțiile sunt la fel de rapide și securizate ca și pe site-ul principal.

 GRATIS  50 RON 100% PANA LA 900 RON

REVENDICĂ ACUM

Promoții


Maxbet România vă pune la dispoziție o colecție de bonusuri Maxbet potrivite pentru toate bugetele. Majoritatea ofertelor care apar în secțiunea de promoții a site-ului implică folosirea unui cod bonus Maxbet. Dintre promoțiile disponibile în acest moment, primul este un bonus fără depunere. În cadrul acestuia veți primi la înregistrare 50 RON cadou dacă introduceți  un cod promoțional Maxbet, GRATIS50. Bonusul va trebui rulat de 10 ori  pe 10 pariuri dinstincte cu cote minime de 2 sau 1.5 pentru cele multiple. O altă promoție disponibilă este cea de Acumulator care este valabilă la 4 sporturi: fotbal, tenis, baschet și fotbal american. Toate implică același lucru, un bonus din valorea câștigului biletului în funcție de numărul de evenimente de pe bilet. Astfel, puteți câștiga până la 100% din valoarea câștigului cu 14 selecții de fotbal și 50% din valoarea câștigului cu 12 selecții de tenis, baschet sau fotbal american. Periodic apar noi oferte promoționale cu ocazia diverselor competiții în sport sau de sărbători.

Avantaje și dezavantaje


Maxbet online este unul dintre casele de pariuri sportive de top din România, dar nu este și cea mai bună din păcate. Ea prezintă o serie de avantaje importante, dar și câteva dezavantaje pentru care anumiți jucători o taxează refuzându-i serviciile. Deși, compania s-a dezvoltat destul de mult în ultimii ani bazându-se pe opiniile și cerințele utilizatorilor săi, mai sunt câteva lucruri care pot fi îmbunătățite. În continuare vă vom prezenta principalele avantaje și dezavantaje ale acestui brand pentru ca dumneavoastră să știți calitățile, dar și defectele acestui site.

Avantaje:

 • Destul de multe sporturi disponibile
 • Departamentul de relații clienți poate fi contactat prin Live Chat
 • Opțiunile de Cash Out și Pariu Rapid sunt disponibile
 • Bonusul de bun venit este destul de consistent

Dezavantaje:

 • Cerințele de pariere sunt destul de greu de îndeplinit
 • Puține opțiuni de pariere live și pre-live
 • Destul de puține meciuri disponibile prin Live Stream
 • Cotele nu excelează întotdeauna

Metode de plată, limite și comisioane


Tranzacțiile pe Maxbet România se realizează rapid și sigur fiind asigurate și monitorizate de operatori internaționali și locali de încredere. Capacitatea acestora de protecție datelor cu caracter sensibil este de necontestant. Astfel, nu va trebui să aveți nicio grijă privind acest aspect. Agenția acceptă o serie de modalități de plată precum, transferul bancar electronic, cardurile de credit Visa și MasterCard și portofele electronice NETELLER, Skrill și paysafecard. Depunerile se realizează instant prin toate metodele amintite, cu excepția transferului bancar care poate dura chiar până la 2-3 zile. Depunerea minimă care se poate efectua pe site este de 40 RON pentru toate metodele amintite. Retragerile nu se pot face prin paysafecard. Ca timp de procesare durează 2-3 zile pentru majoritatea metodelor și până la 5 zile lucrătoare pentru transferul bancar. Pentru niciuna din metodele amintite nu se percepe comision nici la depunere, nici la retragere. Pentru orice nelămurire departamentul de relații clienți vă stă la dispoziție.

Serviciul de asistență clienți


Serviciul de relații clienți este unul performant, având oameni competenți în a vă rezolva orice problemă vizavi de serviciile Maxbet România. Acesta poate fi contactat prin mai multe modalități. Cea mai rapidă este cea prin Live Chat disponibil 24/7 în care în doar câteva secunde un membru al departamentului vă va contacta. O altă metodă este cea telefonică la numărul de telefon gratuit 021 9238 sau cel cu tarif normal + 4021 795 4546. Ultima metodă de contact este cea prin e-mail la adresa support@maxbet.ro.

Concluzie


În concluzie, casa de pariuri sportive Maxbet este o alegere bună pe care ar trebui să o luați în calcul dacă sunteți în căutarea unui brand cunoscut și sigur. Aplicația mobilă Android este o alternativă foarte bună a variantei de desktop a site-ului având principalele opțiuni și oferte promoționale pe care deja le cunoașteți. Colecția de promoții este una destul de completă având oferte din cele mai cunoscute sporturi și totodată este disponibilă pentru toate bugetele. Opțiunea de Pariu Rapid este foarte utilă dăcă vă grăbiți, iar opțiunea de Cash Out vă permite să vă salvați biletul oricând. Per total, site-ul nostru vă recomandă casa de pariuri sportive Maxbet România!