Casa de pariuri Fortuna România este una dintre cele  mai apreciate din țară deoarece le oferă posibilitatea utilizatorilor săi să parieze atât online, cât și offline prin agențiile sale fizice. Pariurile sportive se pot realiza la un număr ridicat de sporturi cu cote competitive pentru celelalte case de pariuri, atât standard, cât și Live. Agenția Fortuna are un renume deja format în Europa Centrală și de Est. În România s-a dezvoltat rapid prin achiziționarea a peste 600 de agenții offline de la o fostă casă de pariuri. Avantajul principal al acesteia este acela că puteți depuneri și retrage bani atât prin mijloacele online, cât și prin numeroasele agenții offline ale companiei. Fortuna deține o  licență din partea ONJN România, care îi conferă dreptul să activeze legal până la 31/03/2025. De asemenea, numărul promoțiilor și ofertelor este unul consistent care se adresează tuturor pariorilor indiferent de bugetul acestora.

BONUS: 300 RON PARIU FARA RISC

Pariaza acum

                   Informații

 • Oferă un număr consistent de sporturi
 • Au cote online competitive
 • Au aplicație mobilă de pariuri Fortuna
 • Există un blog cu noutăți din sport

                        Sfaturi

 • Oferă un număr consistent de sporturi
 • Au cote online competitive
 • Au aplicație mobilă de pariuri Fortuna
 • Există un blog cu noutăți din sport

Cum mă înregistrez?


Înregistrarea pe site-ul Fortuna este similară cu toate celelalte case de pariuri online. Pentru a începe trebuie să apăsați butonul Înregistrează-te Acum dispus în partea dreaptă sus a a site-ului. De îndată va porni o  pagină în care vi se va cere să completați anumite căsuțe cu datele dumneavoastră personale și cele de  autentificare. Pentru început va trebui să vă alegeți un nume de utilizator și o parolă specială cu care să vă logați pe site. Apoi, va trebui să vă treceți în ordine prenumele, numele, adresa personală, orașul și codul poștal. În ceea de-a doua partea a înregistrării va trebui să bifați sexul dumneavoastră și să vă introduceți data de naștere, CNP-ul și numărul de telefon mobil. De asemenea, puteți introduce un cod promoțional Fortuna sau un cod bonus Fortuna dacă dispuneți de unul. Ultimul pas reprezintă confirmarea faptului că aveți peste 18 ani și sunteți de acord cu Termenii și Condițiile Fortuna.

Bonusul de bun venit


Fortuna bonus de bun venit este unul demn de luat în seamă. În cadrul acestuia puteți realiza un pariu sportiv fără risc, Fortuna vă garantează banii înapoi în limita a 300 RON în cazul unei pierderi. Banii returnați vor fi sub formă de bonus cu anumite cerințe de pariere. Cerințele corespunzătoare acestei oferte constau în rularea de minim 5 ori a sumei returnate. Sunt valabile doar biletele cu pariuri a căror cotă totală depășesc 1.5.

Aplicația mobile de pariat


Cum aproape orice brand de top în materie de pariuri sportive deține o serie de alternative a site-ului principal pentru utilizatorii săi. Fortuna nu se putea lăsa mai prejos și a implementat în sfârșit o aplicație mobilă pentru telefoanele mobile și tabletele cu Android și cele cu iOS. De asemenea, există și o versiune mobile a site-ului accesibilă de pe orice dispozitiv dacă nu doriți să descărcați aplicația respectivă sau nu aveți unul dintre cele două sisteme de operare. Fortuna Mobile este disponibilă la aceeași adresă cu cea a site-ului principal, având o interfață simplă, ușor de folosit și cu toate funcțiile deja cunoscute. Aplicația mobilă  Fortuna Android poate fi descărcată doar de pe site-ul principal deoarece magazinul specializat Google Play nu acceptă aplicațiile care  operează cu bani reali în mod direct. Pe de altă parte, dispozitivele cu iOS pot avea aplicația direct  din magazinul de profil AppStore absolut gratuit. Fortuna App este similară ca interfață cu  versiunea mobile Fortuna în care vă sunt puse la dispoziție opțiunile de pariere pre-meci, Live, Cash Out, Pariu Rapid, dar și accesul la numeroasele bonusuri disponibile. Aplicația se mișcă foarte bine în condițiile unei conexiuni stabile la internet.

BONUS: 300 RON PARIU FARA RISC

Pariaza acum

Promoții


Colecția de promoții a casei de pariuri Fortuna este una destul de largă, având oferte pentru toți utilizatorii săi indiferent de experiența acestora pe site sau de bugetul de care dispun. Primul bonus se numește Acumulator Fotbal, iar în cadrul acestuia aveți posibilitatea să câștigați până la 60% în plus din valoarea câștigului biletului dumneavoastră. Procentul de câștig crește direct proporțional cu numărul de evenimente de pe biletul dumneavoastră, de la 5-14 evenimente. De asemenea, fiecare meci trebuie să aibă o cotă minimă de 1.3. O altă ofertă Fortuna se numește Joacă Asigurat, iar cu ajutorul acesteia puteți să vă recuperați banii pariați dacă ați pierdut biletul din cauza unui singur meci. Pentru participare trebuie să aveți un bilet cu 4 evenimente sportive, a căror cotă totală să depășească 5.00. Limita sumei returnate este de 20 RON sub formă de FreeBet. Marea majoritate de bonusuri Fortuna se bazează pe anumite evenimente sportive cu o anumită perioadă de valabilitate.

Avantaje și dezavantaje


Casa de pariuri online Fortuna nu este una ideală, având o serie de dezavatanje, dar și multe avantaje care o determină să se numere în principalele preferințe ale pariorilor români. În continuare vă vom prezenta pe cele mai importante dintre acestea pentru ca dumneavoastră să știți totul despre respectivul brand.

Acoperirea sporturilor

Fortuna pune la dispoziție utilizatorilor săi un număr mare de sporturi pentru care să efectueze pariuri, nu mai puțin de 21 de sporturi inclusiv fotbal, baschet și tenis. Astfel, puteți realiza bilete pariuri dintr-un număr mare de posiblități cu cote care mai de care mai bune. Dacă aveți nevoie de sfaturi sau ponturi în realizarea unui Fortuna biletul zilei, site-ul nostru vă stă la dispoziție. Puteți găsi o gamă variată de ponturi fotbal, ponturi baschet, ponturi tenis și multe altele. Vă garantăm că aceste ponturi pariuri vă vor aduce o mare satisfacție în cele din urmă.

Avantaje:

 • Statistici actualizate în timp real
 • Există opțiunile de Cash Out și Pariu Rapid
 • Puteți selecționa meciurile favorite
 • Bonus sub formă de FreeBet, fără cerințe de rulaj
 • Cote competitive

Dezavantaje:

 • Nu există opțiunea de Live Stream
 • Live Chat-ul nu este disponibil
 • Platforma de Live nu este prea bogată
 • Nu dețin o platformă pentru poker

Metode de plată, limite și comisioane


Fortuna le pune la dispoziție utilizatorilor săi un număr ridicat de posibilități de depunere și retragere de numerar. Pentru depuneri puteți folosi paysafecard, cardul de credit sau debit Visa și MasterCard, portofelele electronice Skrill și NETELLER, dar și opțiunea specială de Cashpoint din sucursalele Fortuna. Retragerile se pot efectua prin aceleași metode cu excepția paysafecard-ului care este înlocuit de transferul bancar electronic. Depunerea minimă ce se poate efectua este de 25 RON, iar pentru Cashpoint 10 RON. Retragerea minimă este de 50 RON, iar pentru Cashpoint tot 10 RON. Ca timp de depunere acestea sunt de obicei instantanee, iar retragerile la fel, cu excepția transferului bancar electronic care poate dura până la 3 zile lucrătoare. Fortuna nu percepe niciun comision suplimentar pentru niciuna din metodele amintite anterior. Avantajul principal al brandului este reprezentat de cele 750 de sucursale Fortuna din care puteți efectua depuneri și retrageri doar cu buletinul.

Serviciul de asistență clienți


Casa de pariuri Fortuna excelează la acest aspect, departamentul de servicii clienți este foarte rapid și profesionist fiind capabil să vă rezolve absolut orice problemă sau nelămurire. Din păcate nu este disponibilă momentan opțiunea de Live Chat, dar aceasta fi probabil implementată cât în curând. Totuși, departamentul poate fi contact printr-o serie de metode, precum prin e-mail la adresa contact@efortuna.ro, prin telefon la 031.437.85.80 (Luni – Duminică: 08.00 – 22.00) sau prin intermediul formularului dedicat din secțiunea de contact.

Concluzie


Așadar, casa de pariuri Fortuna este una extrem de apreciată în România și nu numai datorită cotelor atractive, numeroaselor oferte de pariere, dar și  gamei largi de promoții și oferte. Urmăriți secțiunea de promoții și vânați coduri bonus Fortuna deoarece acestea apar periodic odată cu fiecare eveniment important din sport. Toate acestea pot fi accesate și prin intermediul telefonului mobil sau tabletei indiferent de sistemul de operare al acestora în aplicația dedicată sau prin versiunea mobile a site-ului. De asemenea, uneori se lansează și câte un Fortuna bonus fără depunere special pentru cei mai noi utilizatori. În concluzie, site-ul nostru vă recomandă  casa de pariuri Fortuna!