BONUS: 250 RON PARIU FĂRĂ RISC
ÎNREGISTRARE

Incepand cu ora 21:00, pe “Fisht Olympic Stadium”, Germania, campioana mondiala en-titre, va da piept cu Suedia,  intr-o partida in care ne asteptam ca cele trei puncte sa mearga catre nemti.

1 solist
Egal
2 solist

Germania este fara indoiala favorita certa a acestei infruntari, asa cum o dau si casele de pariuri de altfel, fiind ce-i drept una dintre cele mai puternice nationale ale fotbalului international, avand resursele necesare pentru a se impune lejer. La ultimul Campionat Mondial, nemtii au avut un parcurs fantastic, ajungand in ultimul act al competitiei, invingand Argentina, adjudecandu-si astfel cel de-al patrulea trofeu mondial. La aceasta editie insa, nationala pregatita de Joachim Low a inceput cu stangul, in primul meci fiind invinsa de Mexic, scor 0-1, astfel ca in aceasta infruntare este obligata sa obtina toate cele trei puncte pentru a mai spera la calificarea in optimi.

• ECHIPA PROBABILA: Neuer – Kimmich, Boateng, Sule, Hector – Gundogan, Kroos – Muller, Ozil, Reus – Gomez

Suedia de partea caelalta, este vazuta ca outsidera de agentiile de pariuri, ceea ce nu surprinde pe nimeni, fiind totusi o nationala modesta, ce nu se poate compara cu adversara sa, atat din punct de vedere al valorii, cat si ca experienta. Scandinavii, spre deosebire de adversarii lor, au inceput cu dreptul la aceasta editie de Campionat Mondial, in primul meci impunandu-se cu 1-0 in fata celor din Coreea de Sud. Nationala “galben-albastra” are o sansa buna sa se califice in faza optimilor, avand insa nevoie de un rezultat pozitiv in aceasta disputa, urmand apoi sa dea piept cu Mexic, nationala ce a inceput in forta la acest turneu.

• ECHIPA PROBABILA: Olsen – Lustig, Lindelof, Granqvist, Augustinsson – Claesson, Larsson, Ekdal, Forsberg – Berg, Toivonen

Germania este o nationala de mare valoare, ce are in componenta lotului jucatori experimentati, ce evolueaza in campionatele de top ale fotbalului european, astfel ca ma astept ca in aceasta infruntare sa isi confirme statutul de favorita certa si sa obtina toate cele trei puncte puse in joc.

Pont Germania – Suedia: Germania castiga

Pronostic cota mare Germania – Suedia: 1/1