BONUS: 250 RON PARIU FĂRĂ RISC
ÎNREGISTRARE

Ora 18:00 programeaza disputa dintre Coreea de Sud si Mexic, ce se va desfasura pe “Rostov Arena”, acolo unde ne asteptam ca spectacolul sa nu lipseasca, iar golurile sa vina in numar cat mai mare.

1 solist
Egal
2 solist

Coreea de Sud este cotata cu sansa a doua in aceasta infruntare, conform agentiilor de pariuri, urmand ce-i drept sa infrunte o adversara mai puternica. Asiaticii au experienta la turneele mondiale, avand in vedere faptul ca au luat parte la ultimele noua editii, inclusiv aceasta, insa rar s-a intamplat sa treaca de faza grupelor, reusind aceasta performanta doar in 2002 si 2010. In primul meci de la acest Campionat Mondial, nationala lui Shin Tae-yong a clacat, pierzand cu Suedia, intr-o partida incheiata 0-1, astfel ca sansele la calificarea in optimi s-au diminuat considerabil, fiind obligata sa obtina un rezultat favorabil in aceasta infruntare.  Coreea de Sud trece insa printr-o forma slaba, fiind fara victorie in ultimele patru partide, in acestea suferind trei infrangeri, remizand o data.

• ECHIPA PROBABILA: Hyeonwoo – Yong, Younggwon, Hyunsoo, Minwoo – Sungyueng, Wooyoung, Jaesung – Heechan, Son, Lee 

Mexic de partea cealalta, este fara indoiala o echipa mai valoroasa, care in aceasta seara este vazuta ca favorita de agentiile de pariuri, avand ce-i drept resursele necesare pentru a obtine victoria si implicit calificarea in optimi. Ca si adversara sa, nationala mexicana este familiarizata cu jocurile de Campionat Mondial, jucand la 16 editii pana acum, luand parte la ultimele sase, la care de fiecare data a ajuns pana in optimi. In acest an, nationala antrenata de Juan Carlos Osorio are asteptari mari, mai ales ca a inceput perfect, in primul meci reusind sa invinga chiar campioana mondiala en-titre, Germania, impunandu-se cu 0-1, luand o optiune serioasa la accederea in fazele eliminatorii.

• ECHIPA PROBABILA: Ochoa – Salcedo, Ayala, Moreno, Gallardo – Layun, Herrera, Guardado – Vela, Hernandez, Lozano

Mexic este fara dubii echipa mai buna, iar cu siguranta in aceasta infruntare va cauta sa obtina victoria, insa Coreea de Sud are si ea un ultim cuvand de spus, de aceea voi evita pariurile pe soliste si voi miza pe varianta golurilor, bazandu-ma pe faptul ca se vor marca minim doua.

Pont Coreea de Sud – Mexic: peste 1,5 goluri

Pronostic cota mare Coreea de Sud – Mexic: peste 2,5 goluri