BONUS: 250 RON PARIU FĂRĂ RISC
ÎNREGISTRARE

In aceasta seara, de la ora 21:30, pe stadionul “Rajko Mitic” se va juca meciul dintre Steaua Rosie Belgrad si Spartak Trnava, in care ne asteptam ca echipa gazda sa se impuna fara emotii.

1 solist
Egal
2 solist

Steaua Rosie Belgrad este fara dubii favorita certa a acestei infruntari, conform agentiilor de pariuri, fiind ce-i drept o echipa mai puternica, dar si mai experimentata, ce are de partea sa si avantajul terenului propriu, unde este greu de invins, suporterii jucand si ei un rol important de multe ori. “Alb-rosii” si-au inceput aventura in aceasta editie de Liga Campionilor din primul tur al preliminariilor, intalnind campioana Letoniei, Spartaks Jurmala, pe care au invins-o cu 2-0 la general, urmand apoi un succes in fata celor de la Suduva, castigand cu 5-0. Trebuie mentionat faptul ca echipa lui Vladan Milojević se afla in mare forma, venind dupa o serie de 21 de partide consecutive fara esec, 20 dintre acestea fiind victorii.

Spartak Trnava, de partea cealalta, este o echipa mica, ce nu se poate compara cu adversara sa, in aceasta seara pornind cu sansa a doua la casele de pariuri, mai ales ca joaca in deplasare. Campioana Slovaciei si-a inceput la randul ei aventura in Liga Campionilor din primul tur preliminar, eliminand-o mai intai pe Zrinski Mostar, pe care a invins-o cu 2-1 la general, urmand apoi sa treaca in maniera impresionanta de Legia Varsovia, castigand cu 0-2 in deplasare, pierzand apoi cu 0-1 pe teren propriu. In cele sapte partide disputate in acest sezon, echipa lui Radoslav Látal a izbutit doar trei victorii si o remiza, suferind trei infrangeri.

Diferenta de valoare dintre cele doua formatii este evidenta, Steaua Rosie Belgrad dispunand de un lot mult mai bun, iar cum in aceasta seara beneficiaza si de avantajul propriului teren, ne asteptam sa se impuna lejer, de aceea mizam pe faptul ca va marca minim doua goluri.

Pont Slavia Praga – Dinamo Kiev: gazdele marcheaza peste 1,5 goluri

Pronostic cota mare Slavia Praga – Dinamo Kiev: gazdele marcheaza peste 2,5 goluri