BONUS: 250 RON PARIU FĂRĂ RISC
ÎNREGISTRARE

In aceasta seara, de la ora 20:15, se va da startul disputei dintre Malmo si MOL Vidi, ce se va desfasura pe “Swedbank Stadion”, acolo unde anticipam un succes al formatiei gazda.

1 solist
Egal
2 solist

Malmo este fara indoiala favorita in aceasta infruntare, asa cum o dau si bookmakerii de altfel, fiind ce-i drept o echipa mai puternica, mai experimentata, care are de partea sa si avantajul propriului teren, acolo unde clacheaza rar, suporterii jucand si ei un rol important de multe ori. Suedezii si-au inceput aventura in aceasta editie de Liga Campionilor inca din primul tur preliminar, dand piept cu micuta Drita, din Kosovo, pe care au invins-o cu 5-0 la general, urmand apoi disputa cu CFR Cluj, campioana Romaniei, din turul al doilea, pe care a invins-o cu 0-1 in deplasare, remizand apoi pe teren propriu. Trupa lui Uwe Rosler se afla intr-o forma buna, venind dupa o serie de opt partide fara esec, in acestea izbutind sase victorii, remizand de doua ori.

MOL Vidi de partea cealalta, este cotata cu sansa a doua in aceasta disputa, ceea ce nu surprinde pe nimeni, ca valoare fiind sub adversara sa, iar de asemenea, este dezavantajata si de faptul ca va evoula in deplasare. Campioana Ungariei, ca si adversara sa, a inceput inca din primul tur in preliminariile actualei editii de Champions League, infruntand-o pe Dudelange, pe care a invins-o cu 3-2 la general, urmand apoi un succes impresionant in fata celor de la Ludogorets, remizand la scor alb in deplasare, casstigand cu 1-0 pe propria arena. Echipa antrenata de Marko Nikolić este neinvinsa in acest sezon, in cele sase partide de pana acum reusind trei victorii, remizand tot de atatea ori.

Malmo este fara indoiala echipa mai buna, asa cum o dau si bookmakerii, iar in aceasta seara ma astept sa isi confirme statutul de favorita si sa obtina victoria lejer, de aceea mizam pe faptul ca va marca minim doua goluri.

Pont Malmo – MOL Vidi: gazdele marcheaza peste 1,5 goluri

Pronostic cota mare Malmo – MOL Vidi: peste 3,5 goluri