Provocarea Primaverii – Runde gratuite si Netpuncte

Provocarea Primaverii

Cazinoul online NetBet a pregatit o noua promotie pentru iubitorii de ,,jocuri ca la aparate” prin care acestia pot castiga in urmatoarele 3 saptamani 30 000 Netpuncte si 600 de rotiri gratuite.

 Pentru a participa la promotie este necesara inscrierea de pe pagina promotiei. Dupa inscriere tot ce trebuie sa faci este sa joci la sloturile tale favorite din Cazinoul NetBet.

Premiile se acorda saptamanal jucatorilor care mizeaza cel putin 40 de ron zilnic. Mai multe zile in care ai finalizat misiunea inseamna premii mai consistente. Saptamana se ia in calcul de miercuri pana marti. Premiile saptamanale se acorda dupa urmatorul algoritm:

Zile Jucate Runde Gratuite NetPuncte
între 1 și 3 zile 10 Runde Gratuite 1.000 NetPuncte
între 4 și 6 zile 50 Runde Gratuite 5.000 NetPuncte
7 zile  200 Runde Gratuite  10.000 NetPuncte 

Cum din promotie mai sunt 3 saptamani puteti castiga 600 de runde gratuite si 30 000 Netpuncte. Netpunctele pot fi utilizate in Clubul NetBet pentru a achizitiona bani cash, bonusuri sau tichete la tombole cu bani cash.

Rundele gratuite se acorda miercurea imediat urmatoare.

Provocarea Primaverii – termeni si conditii

  • Promotia este valabila pana pe 2 mai la ora 23:59.
  • Inscrierea este obligatorie pentru a participa.
  • Se iau in considerare doar mizele plasate cu bani reali.
  • Trebuie plasate pariuri de cel putin 40 ron intr-o zi pentru ca aceasta sa fie luata in calcul la acordarea premiilor.
  • Rundele gratuite pot fi jucate in 7 zile de la data emiterii, la sloturi selectionate: Jackpot Rango, Absolute Super Reels, Luxury Rome HD si Super Multitimes Progressive HD, inclusiv versiunile de mobil, in cazul in care sunt disponibile.

  • Castigurile din rundele gratuite sunt bani bonus ce trebuie rulati de 40 de ori in cel mult 2 zile.

Cititi si varianta integrala a termenilor si conditiilor Cazinoului NetBet.

Nu parasi site-ul, citeste in continuare

Excursie gratuita pentru 6 persoane in Dubai Excursie gratuita pentru 6 persoane in Dubai Daca citesti aceste randuri, inseamna ca deja ai facut primul pas al drumului catre orasul celor mai inalte cladiri din lume. Inceputul verii vine la agen...
Loteria virtuala Lucky 6 – campionat cu premii de 8.000 de ron Loteria virtuala Lucky 6 - campionat cu premii de 8.000 de ron Datorita interesului foarte mare pentru aceasta loterie virtuala, oferita de cateva saptamani de catre casa de pariuri online NetBet, ...
Premii de 150.000 de ron la ruleta Live Unibet Premii de 150.000 de ron la ruleta Live Unibet   Agentia de pariuri online Unibet pune la bataie în perioada 23 aprilie – 4 mai, 2017, o suma imensa - 150.000 ron- in cadrul unui concurs la care poti...