Cadou de Sarbatoarea Floriilor in Cazinoul Winmasters

Cadou de Sarbatoarea Floriilor in Cazinoul Winmasters

Cazinoul Online Winmasters a pregatit pentru jucatorii sai o oferta tentanta pentru acest weekend. Cei care se logheaza pe Winmasters vineri, 7 aprilie , intre orele 18:00 si 13:59 beneficiaza de un bonus prin care li se tripleaza un depozit minim de 40 ron pana la o suma maxima de 100 ron.

 Cum obtii cadou de Sarbatoarea Floriilor?

Pentru a obtine bonusul jucatorii trebuie sa intre in contul lor Winmasters vineri intre orele 18 :00 si 23:59 si sa depuna minim 40 ron utilizand codul bonus ROCN7417. Depunerea va fi triplata in limita a 100 ron.

Aceasta promotie nu se poate combina cu alt bonus activ si poate fi folosita doar dupa finalizarea oricarui bonus activ. In cazul unei solicitari de retragere inainte de indeplinirea conditiilor de rulaj, bonusul si castigurile aferente vor fi retrase.

Precizari

Oferta este disponibila vineri 7 aprilie doar pentru jucatorii din Romania.

Bonusul si depozitul trebuie pariate de 50 de ori inainte de a face o retragere.Cerintele de rulaj pentru fiecare tip de joc se acorda conform indicatiilor din pagina Termeni si Conditii – Cazino.

Promotia este valabila doar o singura data per jucator, calculator, IP.

Oferta are unele neclaritati, dar sigur daca depuneti 40 ron veti primi 100 ron. Pentru a debloca castigurile trebuie sa mizati 100 ron x 50 = 5000 ron.

Nu parasi site-ul, citeste in continuare

Excursie gratuita pentru 6 persoane in Dubai Excursie gratuita pentru 6 persoane in Dubai Daca citesti aceste randuri, inseamna ca deja ai facut primul pas al drumului catre orasul celor mai inalte cladiri din lume. Inceputul verii vine la agen...
Loteria virtuala Lucky 6 – campionat cu premii de 8.000 de ron Loteria virtuala Lucky 6 - campionat cu premii de 8.000 de ron Datorita interesului foarte mare pentru aceasta loterie virtuala, oferita de cateva saptamani de catre casa de pariuri online NetBet, ...
Premii de 150.000 de ron la ruleta Live Unibet Premii de 150.000 de ron la ruleta Live Unibet   Agentia de pariuri online Unibet pune la bataie în perioada 23 aprilie – 4 mai, 2017, o suma imensa - 150.000 ron- in cadrul unui concurs la care poti...