Blackjack: 10.000 Euro pusi la bataie de Unibet pe 14 decembrie

Blackjack: 10.000 Euro pusi la bataie de Unibet pe 14 decembrie

 Cat de bun esti la blackjack? Ziua 14 a lunii decembrie vine, la Unibet, cu o super promotie pentru iubitorii acestui joc. Nu mai putin de 10.000 de Euro vor fi oferiti jucatorilor care vor participa la tombola din 15 decembrie.

 Cum participi la tombola?

 Fiecare mana castigatoare pe care o joci astazi, 14 decembrie, la blackjack in Cazinoul Live Unibet iti ofera un ticket la tombola. Avand in vedere ca nu exista o limita a numarului de bilete obtinute este clar ca sansele de castig cresc odata cu numarul de maini castigate.

 Deschide-ti un cont la Unibet chiar acum (click pe imagine sau aici)  si incepe sa aduni bilete pentru tombola. Fac o paranteaza pentru a va face o idee despre cum merg lucrurile. Intr-o ora jucata am castigat 8 maini din 17 jucate, deci am acumulat 8 tichete la tombola reusind sa nu pierd din bankroll, ba mai mult decat atat am facut si ceva profit. Sigur nu toate orele pot fi profitabile insa daca esti atent reusesti sa castigi foarte multe bilete cu o investitie minima sau chiar facand profit la finalul zilei.

 Atentie: promotia se desfasoara intre 01:00  pe 14 decembrie şi 00:59 (ora Romaniei) pe 15 decembrie.

 Cum arata premiile?

5 premii de 1000 EURO

10 premii de 250 EURO

20 premii de 100 EURO

20 premii de 25 EURO

TOTAL: 10.000 EURO

Este necesara optarea?

Da, dupa ce va autentificati in contul Unibet, click pe ,,Calendarul festiv” apoi pe ziua 14 din calendar. Pentru a participa la promotie trebuie sa apesi pe butonul galben OPTATI.

 Multa bafta tuturor participantilor! Nu uitati ca vom primi astfel de cadouri in fiecare zi pana pe 24 decembrie insclusiv.

Blackjack: 10.000 Euro pusi la bataie de Unibet pe 14 decembrie – TERMENI SI CONDITII

  • Promoţia se desfasoara intre 01:00 pe 14 decembrie şi 00:59 pe 15 decembrie (ora Romaniei)
  • Este necesara optarea
  • Doar jocul la mesele de blackjack din Casinoul Live (Live Blackjack – Grande) va fi luat în considerare
  • Se castiga cate un bilet pentru fiecare mana castigatoare
  • Poti castiga oricate bilete la tombola
  • Numai pariurile plasate cu bani reali vor fi acceptate pentru promoţie
  • Premiile se vor acorda prin tragere la sorti in data de 15 decembrie
  • Castigatorii vor fi anuntati in maxim 24 de ore prin intermediul sectiunii „Mesajele mele”
  • Premiile vor fi creditate in maxim 24 de ore de la extragere

Nu parasi site-ul, citeste in continuare

Excursie gratuita pentru 6 persoane in Dubai Excursie gratuita pentru 6 persoane in Dubai Daca citesti aceste randuri, inseamna ca deja ai facut primul pas al drumului catre orasul celor mai inalte cladiri din lume. Inceputul verii vine la agen...
Loteria virtuala Lucky 6 – campionat cu premii de 8.000 de ron Loteria virtuala Lucky 6 - campionat cu premii de 8.000 de ron Datorita interesului foarte mare pentru aceasta loterie virtuala, oferita de cateva saptamani de catre casa de pariuri online NetBet, ...
Premii de 150.000 de ron la ruleta Live Unibet Premii de 150.000 de ron la ruleta Live Unibet   Agentia de pariuri online Unibet pune la bataie în perioada 23 aprilie – 4 mai, 2017, o suma imensa - 150.000 ron- in cadrul unui concurs la care poti...