Biletul Zilei: Triumfa defensiva Muresului in finala?

Aseara se pare ca norocul nu le-a priit celor de la Olympiakos si dupa ce au facut un run superb ajungand la egalitate cu Real, au pierdut meciul de tot din mana. Sunt fan blanco la baschet si chiar ma bucur ca in sfarsit au reusit sa sparga gheata, dar parca o finala fara pic de dramatism pe final nu seamana cu o adevarata finala a Euroligii!

Pentru biletul zilei de astazi ne orientam si noi la fel ca si Curry pe echipa mureseana. Dupa un pronostic dat de el pe care-l vad si eu cu mare valoare si sanse de reusita, eu m-am gandit inca de ieri la 2 tipuri de pariuri pe care voi merge in aceasta seara – recuperari si linia targ-muresenilor.

Biletul Zilei: Triumfa defensiva Muresului in finala? / Ploiesti@Mures (8 PM)

Biletul Zilei: Triumfa defensiva Muresului in finala?

Sectiunea ponturi baschet se va axa pana reincep finalele de Conferinta din NBA pe finala Ligii Nationale de baschet, dintre subestimata BCM Targu mures si CSU Ploiesti. Pana nu vedem maniera de arbitraj din finala nu ne putem inca pronunta prea bine legat de asta si de cat de decisive vor fi deciziile arbitrilor, insa, dupa cum spunea si Curry mai demult, sa va asteptati la orice!

Tocmai din aceasta cauza voi evita oarecum pariul direct pe handicap sau pe Targu Mures si voi merge pe un pariu putin mai special care consta in mureseni drept un tot unitar. In baschet precum in orice alt sport nu conteaza cine paseaza cine recupereaza si cine arunca la cos atata timp cat isi face treaba si ajuta echipa si mi se pare foarte normal. Daca mi se permite comparatia, pe cei de la Targu Mures ii aseman cu Chicago Bulls din NBA, exact fiindca au si 2 oameni la recuperare excelenti –  Ivanovici si Barro, facand paralela oarecum la Noah si Gasol. Cei doi impreuna formeaza o masina de recuperari, in special de natura defensiva si sunt de parere ca linia pentru mureseni este pusa putin cam jos, in special analizand ca de cele mai multe ori aceasta este depasit.

Celalalt aspect ar fi numarul de puncte inscris de echipa. In primul si-n primul rand, cu cei de la Rovinari am castigat 2/3 pariuri pe tot acest tip de pariu si chiar am de gand sa continui cu aceasta strategie. Posibil sa castige CSU campionatul, cu toate ca nu-mi doresc, insa de un lucru sunt sigur. In momentul in care ii ai in lot pe Dykes, Peciukas si Adamovic, oricarei defensive de acest nivel ar trebui sa-i fie cam frica de tine si deabea astept sa vad niste patrunderi si dunk-uri spectaculoase cum ne-au obisnuit si pana acum cei de la Mures!

Ponturi pariuri de la Tipzor pentru aceata partida sunt:

Biletul zilei feature 2015

 

 

 

 

 

 

Pronostic: Targu Mures over 30.5 recuperari @ 1.85 @ Superbet

Pronostic: Targu Mures over 76.5 puncte @ 1.85 @ Superbet

Nu parasi site-ul, citeste in continuare

Ponturi Pariuri – Valenciennes – Lorient – Ligue 2 Vineri 24.11.2017, cu incepere de la ora 21:00, va avea loc duelul Valenciennes - Lorient, din cadrul rundei a 16-a a ligii secunde din Franta. 1 solist Egal 2 solist Cei de la Valencienn...
Ponturi Pariuri – Tours – GFC Ajaccio – Ligue 2 Vineri 24.11.2017, cu incepere de la ora 21:00, va avea loc duelul Tours - GFC Ajaccio, din cadrul rundei a 16-a a ligii secunde din Franta. 1 solist Egal 2 solist Cei de la Tours ocupa p...
Ponturi Pariuri – Paris FC – Quevilly Rouen – Ligue 2 Vineri 24.11.2017, cu incepere de la ora 21:00, va avea loc duelul Paris FC - Quevilly Rouen, din cadrul rundei a 16-a a ligii secunde din Franta. 1 solist Egal 2 solist Cei de la Paris F...