Biletul Zilei: Meci pe viata si pe moarte in Jungla!

S-a terminat si Eurovisionul, la care am avut un bilant de 12W – 6L si cu un profit pe masura. Ne indreptam din nou atentia inspre baschetul romanesc care parca ne-a facut sa asteptam acest meci 3 putin prea mult si suspansul s-a perpetuat de la o zi la alta, rezultatul final va fi o “Jungla” nebuna in sala de la Mures care ii vor sustine pana in ultima secunda pe ardeleni pentru a reduce deficitul la 2-1.

Pentru biletul zilei v-am pregatit niste pariuri mai speciale de la Superbet care mie mi se par destul de valoroase, in conditiile in care jucatorii respectivi au fost cam in centrul atentiei in primele 2 manse si daca nu se va produce nici o surpriza, sansele de reusita sunt destul de mari!

Biletul Zilei: Meci pe viata si pe moarte in Jungla! / Mures@Ploiesti (7 PM)

Biletul Zilei: Meci pe viata si pe moarte in Jungla!

 

Sa se termine oare asa abrupt o finala care se anunta incredibil de disputata si pe care foarte multa lume o vedea terminandu-se in decisiv? Drept iubitor al acestui sport si al spectacolului, tare sper sa nu si tare sper ca cei de la Mures sa dea astazi o palma tuturor arbitrajelor si tuturor tertipurilor arogante puse in schema de cei de la Asesoft pe intreg parcursul acestui sezon. Un lucru este evident, am reusit sa aducem putina calitate in baschetul romanesc, insa dupa un sezon, maxim doua, tocmai din cauza acestor multe nedreptati si reguli foarte multi jucatori din afara sunt nemultumiti si vor sa plece!

Lasand polemica la o parte, precum si in meciurile trecute, cheia victoriei va sta in numarul de recuperari, in special cele ofensive. In primele 2 meciuri chiar daca Barro a fost stapanul recuperarilor, Zigeranovic a facut mult mai multe dintre cele care chiar conteaza cu adevarat si voi miza ca si in aceasta seara amandoi sa dispuna de o pofta la fel de mare de joc, iar ponturile din baschet sa se transforme in verde la finalul zilei! Cel dintai, jucatorul de la Mures in primul meci a reusit sa puna 15 “boards” cum spun americanii, iar in cel de-al doilea, 13, pe cand Zigeranovic a fost la inaltime in primul, cu 11, pentru ca mai apoi in al doilea cand a fost si eliminat daca nu ma insel, doar cu 7, un numar indeajuns pentru pariul de astazi!

Pronostic: Zigeranovic(Ploiesti) over 6.5 recuperari @ 1.85 @ Superbet 

Pronostic: Barro(Mures) over 8.5 recuperari @ 1.85 @ Superbet

Ne focusam acum putin atentia si asupra atacului celor de la Ploiesti care este unul foarte puternic si care nu tin minte ultimul meci in care nu a inscris 70+ puncte, motiv pentru care linia de over general mi se pare una relativ micuta, chiar si in conditiile in care vor juca intr-un mediu foarte ostil la Mures! La acest lucru va contribui si lituanianul Runkauskas, coordonatorul de joc al celor de la Ploiesti, cu pasele sale decisive, care in primul meci au fost 10 la numar, urmand ca in al doilea sa o lase putin mai moale numai cu 4, insa sunt destul de convins ca si astazi va incerca sa faca un meci cat mai mare pentru echipa sa!

Pronostic: Runkauskas(Ploiesti) over 4.5 pase decisive @ 1.65 @ Superbet

Pronostic: CSU Ploiesti over 73.5 @ 1.77 @ Unibet

Statistica luna mai: 23W – 17L – Vlad

Nu parasi site-ul, citeste in continuare

Ponturi fotbal – Iran – Spania – Cupa Mondiala BONUS: 250 RON PARIU FĂRĂ RISC In aceasta seara, de la ora 21:00, Spania va da piept cu Iran pe "Kazan Arena", intr-o partida in care ne asteptam ca ibericii sa se impuna intr-o maniera categorica...
Ponturi fotbal – Uruguay – Arabia Saudita – Cupa Mondiala BONUS: 250 RON PARIU FĂRĂ RISC Incepand cu ora 18:00, se va da startul disputei dintre Uruguay si Arabia Saudita, ce se va desfasura pe "Rostov Arena", acolo unde ne asteptam ca spectacolul sa nu ...
Ponturi fotbal – Portugalia – Maroc – Cupa Mondiala BONUS: 250 RON PARIU FĂRĂ RISC In aceasta dupa-amiaza, incepand cu ora 15:00, pe "Luzhniki Stadium" se va juca meciul dintre Portugalia si Maroc, in care ne asteptam ca lusitanii sa obtina toate c...