Biletul Zilei: Meci crucial pentru Atlanta Hawks!

Astazi avem pauza la Eurovision si continuam de unde am ramas cu baschetul, respectiv de la prietenul nostru LeBron James care dupa ce ne-a suparat cu 1 punct in plus in prima mansa, macar cu un ochi ne-a facut sa radem, avand o statistica mult mai buna la capitolul paselor decisive. Astazi postez mai devreme, dat fiind faptul ca voi fi plecat pana deseara, insa daca voi gasi vreun pariu interesant la performante in seara aceasta, sa fiti siguri ca voi face un articol pentru ponturile din baschet!

Biletul Zilei: Meci crucial pentru Atlanta Hawks! / Hawks@Cavaliers (3:30 AM)

Biletul Zilei: Meci crucial pentru Atlanta Hawks!

Doresc prin a va spune ca in Atlanta absolut toata lumea asteapta acest meci, este nebunie curata, mai ceva ca si in Houston la meciul 7 contra celor de la Clippers. Nu stiu daca in limba romana avem si noi expresia americanilor “Do or Die!”, insa meciul asta cam la asta se rezuma, daca cei din Atlanta pleaca in Cleveland deja cu un deficit de 2-0 la general, au pierdut aceasta serie pe mana lor. Cum totusi, suntem intr-o finala de Conferinta si in teorie si de data asta chiar si in practica, se intalnesc cele mai bune echipe ale anului in Est, imi vine foarte greu sa cred ca toata miza si toata frumusetea acestei serii va fi risipita de o victorie a celor de la Cleveland in deseara.

Inainte sa pariem pe acest meci totusi si sa fim si 100% siguri, ar trebui sa asteptam pana mai inspre seara, cand situatia lui DeMarre Carroll si cea a lui Kyrie Irving sa speram ca se vor lamuri si nu vor fi afisati drept “Game-Time Decision”. Kyrie inca de la meciurile cu Bulls schioapata serios si se vede ca are probleme, insa sufera pentru echipa si se sacrifica enorm, iar in eventualitatea unui 2-0 la noapte, cred ca-si va primi si el meciurile sale de odihna in aceasta serie. De cealalta parte, vorbim de uriasul celor de la Hawks, unul din stalpii defensivei care l-a incurcat cel mai mult pe LeBron James.

Pentru biletul zilei de astazi, voi oferi un pronostic direct si in care am mari sperante de reusita, de dragul spectacolului, de dragul ambitiei si in special de dragul baschetului de cea mai inalta calitate si trait la cea mai inalta tensiune, pentru ca, consider ca ar fi foarte injust ca cei de la Atlanta Hawks sa cedeze atat de usor accederea in finala NBA, cu sau fara Carroll!

Pronostic: Atlanta Hawks -1.5 @ 1.90 @ Unibet

Pentru aceia dintre voi care sunteti rabdatori in alegerea unui pariu si simtiti ca acest meci este un adevarat coin-toss si va tine foarte mult de minutele finale, atunci eu va ofer 2 scenarii pentru acest meci care inclcud under/over:

1. DeMarre Carroll joaca – Vesti excelente pentru Hawks si vesti foarte rele pentru Cleveland, care se va baza din nou pe J.R. Smith si aruncarile sale de la distanta din pozitii relativ libere, de care profita dupa pasele inteligente ale lui LeBron James. In aceste conditii, eu voi merge pe un over ajustat!

Pronostic: Over 192.5 @ 1.58 @ Unibet

Pronostic: J.R. Smith over 14.5 points @ 1.80 @ Superbet 

Cel de-al doilea pronostic merita incercat oricum si luat simplu, intrucat Smith a fost la propriu ON FIRE in primul meci de la downtown! 😀

2. DeMarre Carroll nu joaca – Total in opozitie cu scenariul de mai sus evident, iar cei de la Cleveland Cavaliers vor incerca la maxim sa profite de acest avantaj special, in special LeBron James care va avea mult mai multa posibilitate de miscare si va domina total disputa de sub panou acolo cu un Bazemore parca putin cam necopt pentru o finala de Conferinta!

Pronostic: Under 201.5 @ 1.58 @ Unibet

Statistica luna mai: 22W – 15L – Vlad

Nu parasi site-ul, citeste in continuare

Ponturi fotbal – Iran – Spania – Cupa Mondiala BONUS: 250 RON PARIU FĂRĂ RISC In aceasta seara, de la ora 21:00, Spania va da piept cu Iran pe "Kazan Arena", intr-o partida in care ne asteptam ca ibericii sa se impuna intr-o maniera categorica...
Ponturi fotbal – Uruguay – Arabia Saudita – Cupa Mondiala BONUS: 250 RON PARIU FĂRĂ RISC Incepand cu ora 18:00, se va da startul disputei dintre Uruguay si Arabia Saudita, ce se va desfasura pe "Rostov Arena", acolo unde ne asteptam ca spectacolul sa nu ...
Ponturi fotbal – Portugalia – Maroc – Cupa Mondiala BONUS: 250 RON PARIU FĂRĂ RISC In aceasta dupa-amiaza, incepand cu ora 15:00, pe "Luzhniki Stadium" se va juca meciul dintre Portugalia si Maroc, in care ne asteptam ca lusitanii sa obtina toate c...