Biletul zilei – 7 februarie – Multiple imbunatatite la Unibet

Biletul zilei - 7 februarie - Multiple imbunatatite la Unibet

Pentru biletul zilei de azi 7 februarie nu o sa va prezint un bilet cu selectii alese de mine. Mi s-au parut interesante multiplele imbunatatite de la Unibet asa incat le voi prezenta pe scurt mai jos.

Biletul zilei – 7 februarie – Multiple imbunatatite la Unibet

Pentru prima multipla imbunatatita victoriile lui Monaco la Montpellier si PSG acasa cu Lille sunt mai mult decat probabile. Singura alegere cu probleme pare a fi victoria lui Caen , locul 15 in Ligue 1, in meciul cu Bordeaux, locul 8. Cota normala ar fi 5.46.

A doua multipla este din DBK Pokal din Germania. Bayern Munchen este favorita in intalnirea cu Wolfsburg ca si Monchengladbach in disputa cu Furth, echipa aflata pe locul 11 in liga a doua germana. Koln este pe 7 in Bundesliga cu 8 victorii, 8 remize si 3 infrangeri. Adversara ei din optimile Cupei, Hamburger SV este pe 16 cu 4 victorii, 4 remize si 11infrangeri. Este posibil ca Hamburger SV sa menajeze dintre titulari intrucat in campionat sunt in  zona retrogradarii. Hamburger a castigat ultimele 3 meciuri jucate acasa in Bundesliga. Cota normala este 5.32.

Barcelona este favorita sa castige in orice meci de fotbal ca si Roma in competitiile din Italia( cu exceptia meciurilor cu Juventus). Barcelona joaca cu Atletico Madrid in returul semifinalelor Copa del Rey. In tur catalanii au castigat cu 2-1.Roma joaca cu Fiorentina intr-un meci restanta din Serie A.

Ultima multipla imbunatatita este o combinatie cu selectii din primele 3 multiple. Toate cele 4 echipe sunt favorite in meciurile lor.

Analizati cu atentie si mizati pe selectiile in care aveti incredere. SUCCES!

Nu parasi site-ul, citeste in continuare

Ponturi fotbal – Iran – Spania – Cupa Mondiala BONUS: 250 RON PARIU FĂRĂ RISC In aceasta seara, de la ora 21:00, Spania va da piept cu Iran pe "Kazan Arena", intr-o partida in care ne asteptam ca ibericii sa se impuna intr-o maniera categorica...
Ponturi fotbal – Uruguay – Arabia Saudita – Cupa Mondiala BONUS: 250 RON PARIU FĂRĂ RISC Incepand cu ora 18:00, se va da startul disputei dintre Uruguay si Arabia Saudita, ce se va desfasura pe "Rostov Arena", acolo unde ne asteptam ca spectacolul sa nu ...
Ponturi fotbal – Portugalia – Maroc – Cupa Mondiala BONUS: 250 RON PARIU FĂRĂ RISC In aceasta dupa-amiaza, incepand cu ora 15:00, pe "Luzhniki Stadium" se va juca meciul dintre Portugalia si Maroc, in care ne asteptam ca lusitanii sa obtina toate c...