Biletul zilei – 7 februarie – Multiple imbunatatite la Unibet

Biletul zilei - 7 februarie - Multiple imbunatatite la Unibet

Pentru biletul zilei de azi 7 februarie nu o sa va prezint un bilet cu selectii alese de mine. Mi s-au parut interesante multiplele imbunatatite de la Unibet asa incat le voi prezenta pe scurt mai jos.

Biletul zilei – 7 februarie – Multiple imbunatatite la Unibet

Pentru prima multipla imbunatatita victoriile lui Monaco la Montpellier si PSG acasa cu Lille sunt mai mult decat probabile. Singura alegere cu probleme pare a fi victoria lui Caen , locul 15 in Ligue 1, in meciul cu Bordeaux, locul 8. Cota normala ar fi 5.46.

A doua multipla este din DBK Pokal din Germania. Bayern Munchen este favorita in intalnirea cu Wolfsburg ca si Monchengladbach in disputa cu Furth, echipa aflata pe locul 11 in liga a doua germana. Koln este pe 7 in Bundesliga cu 8 victorii, 8 remize si 3 infrangeri. Adversara ei din optimile Cupei, Hamburger SV este pe 16 cu 4 victorii, 4 remize si 11infrangeri. Este posibil ca Hamburger SV sa menajeze dintre titulari intrucat in campionat sunt in  zona retrogradarii. Hamburger a castigat ultimele 3 meciuri jucate acasa in Bundesliga. Cota normala este 5.32.

Barcelona este favorita sa castige in orice meci de fotbal ca si Roma in competitiile din Italia( cu exceptia meciurilor cu Juventus). Barcelona joaca cu Atletico Madrid in returul semifinalelor Copa del Rey. In tur catalanii au castigat cu 2-1.Roma joaca cu Fiorentina intr-un meci restanta din Serie A.

Ultima multipla imbunatatita este o combinatie cu selectii din primele 3 multiple. Toate cele 4 echipe sunt favorite in meciurile lor.

Analizati cu atentie si mizati pe selectiile in care aveti incredere. SUCCES!

Nu parasi site-ul, citeste in continuare

Ponturi Pariuri – Sporting – Astana – UEFA Europa League BONUS: 250 RON PARIU FĂRĂ RISC Joi 22.02.2018, cu incepere de la ora 20:00, va avea loc duelul Sporting - Astana, din cadrul saisprezecimlor de finala din Europa League. 1 solist Egal 2 so...
Ponturi Pariuri – RB Leipzig – Napoli – UEFA Europa League BONUS: 250 RON PARIU FĂRĂ RISC Joi 22.02.2018, cu incepere de la ora 20:00, va avea loc duelul RB Leipzig - Napoli, din cadrul saisprezecimlor de finala din Europa League. 1 solist Egal 2 ...
Ponturi Tenis Sock – Opelka – Delray Beach (SUA) BONUS: 250 RON PARIU FĂRĂ RISC In aceasta noapte, de la ora 01:00, avem partida Sock - Opelka, din optimile de finala ale turneului de la Delray Beach. Va servi Reilly ca din tun? Sock ...