BONUS: 250 RON PARIU FĂRĂ RISC
ÎNREGISTRARE

Biletul zilei de ieri a fost, din pacate, pierzator, insa astazi incercam sa facem uitat esecul de ieri, bazandu-ne pe partidele ce se vor disputa in aceasta seara in optimile Europa League.

• Atletico Madrid – Lokomotiv Moscova este un meci cu o favorita certa, si anume echipa gazda, care dispune de un lot mult mai puternic, evoluand intr-un campionat mai bine cotat, fiind de asemenea avantajata si de faptul ca va evolua pe teren propriu. Bookmakerii o vad pe echipa din Madrid ca favorita la castigarea trofeului, ceea ce n-ar mira pe nimeni, avand resursele necesare. In saisprezecimi, baietii lui Simeone au facut “instructie” cu FC Copenhaga, iar astazi ne asteptam din nou sa se impuna in mod categoric, de aceea mizam pe faptul ca vor marca cel putin doua goluri.

• Borussia Dortmund – FC Salzburg de asemenea este un meci in care gazdele pornesc cu prima sansa. Borussia Dortmund este fara dubii o echipa mai puternica, ce are experienta bogata in competitiile europene, care de asemenea incearca sa triumfe in Europa League, fiind a doua pe lista favoritelor la castigarea trofeului. FC Salzburg este o echipa interesanta, e drept, care se afla intr-o forma buna, insa care nu se poate compara cu adversara sa, de aceea ne asteptam nemtii sa fie cei care se vor impune, mai ales ca dispun si de avantajul propriului teren.