BONUS: 250 RON PARIU FĂRĂ RISC
ÎNREGISTRARE

Pentru biletul zilei de astazi, ne vom axa pe partide in sferturile Europa League, astfel ca am ales Arsenal – TSKA Moscova, in combinatie cu Atletico Madrid – Sporting Lisabona, doua dispute din care ne asteptam sa scoatem profit.

• Arsenal – TSKA Moscova este un meci in care echipa gazda este vazuta ca favorita certa de agentiile de pariuri, fiind fara dubii o echipa mai buna, ce are de partea sa si avantajul propriului teren. “Tunarii” se afla intr-o forma buna, venind dupa patru victorii la rand, in acestea reusind sa invinga AC Milan de doua ori, dar si pe Watford si Stoke City, contra carora au marcat nu mai putin de 11 goluri. In aceasta seara ne asteptam ca londonezii sa isi arate valoarea si sa isi confirme statutul de favoriti, de aceea ne asteptam sa isi impuna dominatia inca din prima repriza si sa marcheze inainte de pauza.

• Atletico Madrid – Sporting Lisabona este de asemenea un meci ce o are ca favorita pe echipa gazda, dispunand de un lot net superior, din punct de vedere al valorii, beneficiind de asemenea si de avantajul propriului teren. Gruparea madrilena “defileaza” in Europa League, avand in vedere faptul ca in cele patru partide de pana acum a marcat nu mai putin de 13 goluri. Sporting Lisabona este fara indoiala o adversara mult mai complicata decat FC Copenhaga sau Lokomotiv Moscova, insa chiar si asa, ne asteptam ca trupa lui Diego Simeone sa se impuna lejer si sa marcheze de cel putin doua ori.