BONUS: 250 RON PARIU FĂRĂ RISC
ÎNREGISTRARE

Biletul zilei de astazi este format ca de obicei din doua evenimente, ambele fiind din cadrul Ligii Campionilor, mai exact Juventus – Real Madrid, in combinatie cu Sevilla – Bayern Munchen, din care ne asteptam ca golurile sa ne aduca profit.

• Juventus – Real Madrid este fara dubii cel mai interesant meci al sferturilor de finala ale acestei editii de Champions League, avand ca protagoniste doua dintre cele mai puternice echipe al fotbalului european. Trebuie mentionat faptul ca cele doua s-au intalnit si in sezonul precedent, in ultimul act, atunci cand madrilenii se impuneau cu 4-1. In aceasta seara ne asteptam insa la un meci mai echilibrat, in care torinezii vor face tot posibilul sa scoata un rezultat pozitiv. Pare greu de crezut ca vor putea scapa fara gol primit, avand in vedere faptul ca vor avea de infruntat una dintre cele mai bune ofensive din lume, condusa de Cristiano Ronaldo, care se afla intr-o forma de vis. Ne asteptam asadar la un meci echilibrat, in care golurile vor veni la ambele porti.

• Sevilla – Bayern Munchen este un meci mult mai dezechilibrat, in care bavarezii, desi evolueaza in deplasare, pornesc cu prima sansa la casele de pariuri, asa cum era si normal, dispunand ce-i drept de un lot mult mai valoros. Andaluzii insa nu trebuie subsestimati, avand in vedere faptul ca in optimile Ligii Campionilor au produs o surpriza de proportii, eliminand Manchester United, chiar pe “Old Trafford”, castigand cu 1-2, dupa 0-0 in tur. Nu vom miza pe varianta solistelor, insa ne bazam pe faptul ca golurile vor fi cele ce ne vor aduce profit.