BONUS: 250 RON PARIU FĂRĂ RISC
ÎNREGISTRARE

Pentru biletul zilei de astazi vom alege ca de obicei doar doua evenimente, si anume Borussia Monchengladbach – Werder Bremen, in combinatie cu Monaco – Bordeaux, ambele avand la baza pariuri pe goluri.

• Borussia Monchengladbach – Werder Bremen este primul meci al acestei etape de Bundesliga, in care echipa gazda este vazuta ca favorita de agentiile de pariuri. “Manjii” au un parcurs mai bun in campionat decat adversarii lor, e drept, insa “alb-verzii” sunt in usoara revenire de forma, de aceea ne asteptam la un meci echilibrat, in care golurile vor veni la ambele porti. Noi vom miza insa pe faptul ca se va marca in ambele reprize, mai ales ca agentiile de pariuri ofera cote foarte bune pentru acest pariu.

• Monaco – Bordeaux este un meci foarte interesant din cadrul campionatului francez, care are ca protagoniste doua dintre echipele de top ale Frantei. Monegascii cauta sa obtina victoria pentru a-si consolida pozitia in clasament, in timp ce “girondinii” incearca sa puna mana pe toate cele trei puncte pentru a se apropia de locurile europene. Ne asteptam asadar la un meci in care spectacolul va fi la inaltime, iar golurile ne vor aduce profit, astfel ca vom miza pe faptul ca se va marca in ambele reprize, de asemenea, la o cota foarte buna, conform Unibet.