Cota 2 – Marco – 08.02.2017

Cota 2 – Marco – 08.02.2017 ! Iata recomandarile mele pentru ziua de astazi, care ne conduc la un bilet de cota 2.04. Agentie recomandata – Unibet.

ALAVES – CELTA VIGO

In primul rand, Celta Vigo pleaca in acest duel cu un avantaj imens, dupa ce a avut o saptamana de pauza, din pricina anularii partidei cu Real Madrid din campionat. In al doilea rand, cei de la Vigo au reusit sa se inchida bine in defensiva in prima mansa, astfel ca un gol marcat de acestia in retur, ii poate duce in marea finala, chiar si la o remiza. In acest an calendaristic, Celta Vigo a pierdut o singura partida oficiala, la limita, 1-0 pe terenul celor de la Real Sociedad. Ma astept la oaspeti sa aiba moralul ridicat dupa rezultatele bune din ultima perioada , asadar mizez pe o calificare a acestora in finala, acolo unde vor da piept cu cei de la Barcelona.

CROTONE – JUVENTUS

Dupa cum am mai spus, Juventus este fara indoiala experta golurilor in prima repriza. Elevii lui M. Allegri incearca in fiecare partida sa rezolve meciul inca de la inceput, fortand un gol in primele 10 minute. De partea cealalta, Crotone reprezinta o candidata certa la retrogradare, avand si mari probleme in defensiva, cu 38 de goluri incasate pana in aceasta etapa. Tinand cont de faptul ca Dybala & co. au punctat de 45 de ori pana in acest moment, ma astept ca defensiva gazdelor sa nu reziste prea mult. Recomandarea mea este asadar minim un gol inscris in prima repriza, indiferent de echipa care realizeaza acest lucru.

STATISTICA FEBRUARIE : 3 WIN3 LOSE