Betfair este un site de pariuri sportive sau bookmaker virtual recunoscut la nivel internațional pentru serviciile sale ireproșabile aduse utilizatorilor săi, dar cu atât mai mult prin opțiunea specială de Exchange. Compania a fost fondată în 1999 și activează în special în mediul online unde și-a creat un adevărat renume, sponsorizând de-a lungul timpului echipe ca FC Barcelona, Juventus Torino și Arsenal Londra. Betfair este cunoscut și pentru sumele uriașe de bani disponibile pentru secțiunea de pariuri sportive. Desigur, Betfair România are licență pentru activitatea sa din spațiul românesc primită din partea ONJN în 2016, aceasta fiind valabilă până în 2026. Opțiunea de Exchange le permite pariorilor să parieze între ei la cote stabilite împreună, urmând ca platforma să stabiliească regulile și interfața de joc. De  asemenea, Betfair le pune la dispoziție utilizatorilor săi să realizeze și pariuri fixe prin Betfair Sportsbook, să urmărească live meciurile atât printr-o aplicație mobilă, cât și pe platforma site-ului principal.

                   Informații

 • Cote bune și foarte bune pentru majoritatea sporturilor
 • Live Stream pentru meciurile importante
 • Live Text pentru orice meci din toate sporturile
 • Aplicație mobilă pentru orice tip de telefon mobil

                        Sfaturi

 • Profitați de opțiunea live și de numeroasele opțiuni
 • Folosiți cu încredere aplicația mobilă
 • Urmăriți orice meci prin Live Stream și Live Text
 • Opțiunea de Live Chat vă stă la dispoziție pentru nelămuriri


BONUS 50% PÂNĂ LA 450 RON

Înregistraţi-va acum

Cum mă înregistrez?


Înregistrarea pe Betfair România este destul de simplă, trebuie doar să urmați câțiva pași simpli.  Pentru a începe trebuie să apăsați butonul Înregistrați-vă acum din partea dreaptă de sus. Primul pas reprezintă completarea a datelor dumneavoastră personale. Mai exact, va trebui să vă treceți în ordine sexul, numele, prenumele, data de naștere, țara, adresa dumneavoastră curentă, cetățenia, CNP-ul și un număr de telefon de contact. Ulterior va trebui să completați datele corespunzătoarea contului dumneavoastră Betfair pentru autentificare. Aici va trebui să vă treceți adresa de e-mail,o parolă, o întrebare de securitate cu un răspuns personal, moneda pe care o veți folosi  pe site și codul promoțional dacă aveți unul. De asemenea, va trebui să confirmați că aveți peste 18 ani și că sunteți de acord cu Termenii și Condițiile Betfair România. Pasul al doilea este opțional. Acesta vă ajută să vă introduceți datele cardului de credit sau metodei de depunere preferată și realizarea primei depunere.

Bonusul de bun venit


Bonusul de bun venit al Betfair România este destinat în principal noilor utilizatori cu un buget relativ mic de început. Astfel, aveți ocazia să câștigați 100 lei bonus la primul pariu efectuat de minim 100 lei. Pentru a fi eligibil bonusului trebuie să vă deschideți un cont, să folosiți codul promoţional ZSKABI și să faceți o depunere de minim 100 lei doar prin card. Ulterior, va trebui să plasați un pariu de minim 100 lei la o cotă mai mare sau egală cu 1.6.

Aplicația mobile de pariat


Pentru a-și crește accesibilitatea, ca orice altă agenție de pariuri online, Betfair România deține o aplicație mobilă dedicată pentru telefoane mobile și tablete, Betfair app. Prin intermediul acesteia aveți posibilitatea să accesați servicii Betfair direct de pe telefonul mobil sau tabletă prin Betfair mobile. Aplicația se numește Betfair Sports Betting și este disponibilă, atât pe dispozitivele mobile cu Android, cât și pentru cele cu iOS.  Aplicația se poate descărca pentru telefoanele mobile cu iOS direct din magazinul specializat AppStore. Utilizatorii cu telefoane mobile cu Android vor trebui să descarce aplicația mobilă de pe site-ul principal deoarece magazinul specializat Google Play nu acceptă aplicațiile care operează direct cu bani reai.  Pentru cei cu alte sisteme de operare decât cele două le rămâne disponibil doar site-ul principal care are o interfață flexibilă ce se redimensionează pentru fiecare dispozitiv în parte. Aplicația vă pune la dispoziție toate serviciile disponibile și pe site. Puteți accesa promoțiile disponibile, efectua pariuri standard și pariuri Live. Desigur, aplicația este complet gratuită pentru ambele sisteme de operare și este 100% sigură. Tranzacțiile sunt securizate la cele mai înalte standarde, deci nu aveți de ce să vă faceți griji la acest capitol. Viteza de procesare a acestora este identică cu cea de pe site-ul principal.

Promoții


În acest moment Betfair România pune la dispoziție utilizatorilor săi, pe lângă bonusul de bun venit, și un bonus permanent. Cu acest Betfair bonus aveți ocazia să câștigați 50% din suma pe care o pariați în limita a 450 lei.  Pentru aceasta trebuie să vă înregistrați cu codul promoțional ZSKABL, să  depui o sumă de bani și să mergi în pagina promoției pentru a-ți revendicat bonusul. Ca  orice altă promoție în bani bonus, și aceasta are anumite cerințe de pariere care are rolul de a opri orice abuz din partea utilizatorilor. Mai exact, nu veți putea retrage bonusul decât atunci după ce veți fi îndeplinit cerințele aferente. În cazul acestei promoții, trebuie să rulați bonusul de 4 ori în cadrul pariurilor sportive de pe site-ul Betfair. Bonus Betfair are condiția ca pe fiecare bilet pe care îl realizați trebuie să existe un meci cu cotă de 1.6 pentru a fi luat în calcul. De asemenea, termenul de valabilitate al bonusului este de 90 de zile.

Avantaje și dezavantaje


Deși Betfair România este o agenție de pariuri online de top cu numeroase avantaje și plusuri față de rivalele sale online, există și o serie de dezavantaje care nu îi fac cinste acesteia. Majoritatea sunt minore, dar vom încerca să vi le prezentăm pe cele mai importante. Fără alte cuvinte, avantaje și dezavantaje Betfair:

Avantaje:

 • Opțiunea de betting exchange
 • Pariuri disponibile pentru un număr foarte mare de sporturi
 • Opțiunea de Live Chat
 • Posibilitatea de pariere Live
 • Opțiunea de Cash Out

Dezavantaje:

 • Numărul de promoții disponibile este relativ mic
 • Populat de pariori profesioniști astfel că opțiunea betting exchange este dificilă
 • Comision de 5%
 • Cotele nu sunt întotdeauna cele mai bune

Metode de plată, limite și comisioane


Betfair România pune la dispoziție utilizatorilor săi o serie de metode  de depunere și retragere a banilor online. Toate aceste metode sunt securizate prin metode avansate de criptare a datelor sensibile cu caracter personal. Pentru depuneri aveți de ales între transferul bancar electronic, cardurile de credit și debit Visa și MasterCard și portofelele eletronice paysafecard, Skrill și NETELLER. Nu se percepe comision suplimentar pentru nicio depunere prin metodele amintite. Procesarea depunerilor se realizează rapid în doar câteva minute pentru majoritatea metodelor cu excepția transferului bancar care poate dura până la 3 zile lucrătoare. În ceea ce privește retragerile, puteți efectua retrageri monetare prin toate metodele amintite. Perioada de retragere variază de la 2-3 zile la majoritatea metodelor, cu excepția transferului bancar electronic care poate ajunge la 5 zile lucrătoare. Nici pentru retrageri nu se percepe comision suplimentar. Retragerile și depunerile minime sunt următoarele: card de credit sau debit – 40 lei, paysafecard – 25 lei, NETELLER și Skrill – 70 lei, iar transfer bancar – 60 lei.

Serviciul de asistență clienți


Departamentul de asistență clienți al Betfair România este unul aproape perfect deoarece este unul dintre puținele din România care asigură suport 24/7. Aceștia pot fi contactați două metode. Cea mai folosită este și cea mai rapidă și anume cea prin  Live Chat în care în doar câteva secunde un reprezentant al departamentului vă va sta la dispoziție. Altă metodă este cea prin completarea unui formular din secțiunea de ajutor și veți primi răspuns pe e-mailul dumneavoastră. Timpul de răspuns mediu pe această cale este de până la 8 ore.

Concluzie


În concluzie, Betfair este unul dintre cei mai mari betting exchangeri din lume care se află și în topul din România. Aceștia vă pun la dispoziție numeroase opțiuni de pariere standarde prin Sportsbook cu care să puteți realiza bilete pariuri pentru dumneavoastră și cei dragi. Biletul zilei este una dintre serviciile site-ului nostru prin care puteți să vedeți recomandarea noastră de bilet pentru Betfair și multe alte agenții online. De asemenea, vă oferim și o serie de sfaturi și ponturi pariuri din cele mai populare sporturi, precum ponturi baschet, ponturi fotbal, ponturi tenis, ponturi handbal și multe altele. Fără alte cuvinte, site-ul nostru vă recomandă Betfair România!


BONUS 50% PÂNĂ LA 450 RON

Înregistraţi-va acum