Casa de pariuri sportive Betano a apărut recent în domeniul gamblingului sportiv, aceasta fiind fondată în 2012. Însă, brandul din Malta s-a dezvoltat rapid și a reușit să câștige simpatia și încrederea a milioane de utilizatori din toată Europa. Ei vin pe piața ca o alternativă a tuturor celorlalte case de pariuri existente, o soluție foarte avantajoasă disponibilă pentru orice tip de parior. Aceștia le pun la dispoziție utilizatorilor săi cote bune și foarte bune dintr-un număr mare de sporturi, numeroase opțiuni de pariere, inclusiv pariere Live. De asemenea, accesibilitatea acestora a crescut constant deoarece serviciile Betano sunt disponibile acum și prin intermediul aplicației mobile Betano. Principalul atuu al acestei aplicație în fața concurenței este acela că prezintă opțiunea de pariere prin comandă vocală. Există un număr ridicat de bonusuri și oferte promoționale pentru orice buget, dar și un bonus de bun venit competitiv. În continuare vă vom prezenta pe larg toate aceste și multe altele.

100% Bonus Pana la ron 500

Inregistreaza-te-acum

                   Informații

 • Număr mare de sporturi pentru pariere
 • Unele dintre cele mai bune cote online
 • Meciurile pot fi urmărite prin Stream Live
 • Există aplicația mobilă Betano

                        Sfaturi

 • Profitați de numeroasele promoții disponibile
 • Folosiți cu încredere aplicația mobilă Betano
 • Vizionați meciurile preferate prin intermediul Stream Live
 • Puteți efectua pariuri Live oricând

Cum mă înregistrez?


Dacă doriți să vă înregistrați pe site-ul Betano trebuie să urmați următorii pași. Pentru primul pas trebuie să apăsați butonul Înregistrare Acum. Imediat se va deschide o pagina cu diferite căsuțe în care vi se va cere să vă introduceți câteva date persoanele. Pasul al doilea reprezintă completarea datelor necesare logării dumneavoastră pe site după cum urmează: e-mail-ul dumneavoastră personal pentru verificare cont, numele de utilizator, o parolă sigură și repetarea acesteia în verificare parolă. Pasul trei necesită introducerea datelor dumneavoastră personale, precum: gen, nume, prenume, vârstă, număr de telefon, CNP, adresa dumneavoastră și codul poștal. Ultima pas necesită confirmarea dumneavoastră cum că sunteți o persoană majoră care acceptă Termenii și Condițiile Betano. Vă recomandăm să citiți Termenii și Condițiile cu mare atenție înainte de a vă da acordul în privința acestora. Dacă aveți un cod promoțional Betano sau un cod bonus Betano îl puteți introduce în căsuța corespunzătoare.

Bonusul de bun venit


Casa de pariuri online Betano pune la  dispoziție celor mai noi utilizatori un bonus de bun venit destul de consistent. Betano bonus de bun venit prevede un bonus de 100% a primei depuneri pe care o veți efectua în contul dumneavoastră în limita a 500 RON. Ca și orice altă promoție online, bonusul de bun venit nu poate fi retras imediat, ci abia după îndeplinirea unor condiții de pariere. Condițiile de pariere aferente bonusului de bun venit Betano constau în rularea bonusului câștigat de 5 ori prin pariuri sportive cu cote totale de minim 1.65.

Aplicația mobile de pariat


Brandul Betano, ca și orice alt brand online, dorește să își extindă accesibilitatea în permanență pentru fi mai ușor de folosit pentru un număr cât mai mare de persoane. De aceea, a fost creată aplicația mobilă Betano (Betano App) disponibilă pentru sistemele de operare Android și iOS. Aplicația a apărut ca o alternativă a computerului pentru utilizatorii care călătoresc foarte des și nu au posibilitatea să acceseze site-ul Betan România. Aplicația are o interfață similară cu cea a site-ului principal, cu toate opțiunile disponibile, inclusiv parierea live, live stream-ul, accesarea bonusurilor, depuneri și retrageri de numerar etc. Aplicația se poate descărca pentru telefoanele și tabletele cu Android direct de pe site-ul Betano, Betano Android, deoarece Google Play nu acceptă aplicațiile care operează direct cu bani reali. În ceea ce privește, aplicația Betano pentru iOS, aceasta poate fi descărcată gratuit din magazinul specializat AppStore. În ceea ce privește dispozitivele cu alte sisteme de operare, acestea pot accesa Betano mobile disponibil la aceeași adresă cu cea a site-ului principal. Marea atracție a aplicației mobile este aceea că oferă posibilitatea utilizatorului să efectueze un pariu rapid direct prin comandă vocală. În plus, există o opțiune de pariere în doar două secunde prin apăsarea cotei unui meci.

Promoții


Casa de pariuri spotive Betano are disponibilă un număr mare de promoții și oferte atractive. Prima promoție se numește Pierdere la limită.  Acestă promoție vă garantează banii pariați înapoi dacă pe biletul dumneavoastră a fost un singur meci care nu a avut rezultatul dorit. Condiția pentru participare la promoție este ca biletul efectuat să fie unul multiplu cu 5-10 meciuri pentru fotbal sau baschet. De asemenea, cota minimă pentru fiecare meci trebuie să depășească 1.65, iar suma maximă de returnat nu poate depăși 100 RON. O altă promoție disponibilă se numește Pariu Multiplu. Prin intermediul acestei promoții puteți câștiga suplimentar între 10% și 50% din valoarea câștigului de pe bilet. Condițiile de participare sunt următoarele: biletul să aibă între 4 și 10 meciuri din fotbal sau baschet și fiecare meci să aibă o cotă minimă de 1.5. Ultima promoție a Betano România vă garantează banii înapoi dacă meciul s-a terminat 0-0. Periodic este disponibil și un Betano Bonus fără depunere.

Avantaje și dezavantaje


Deși Betano se află în topurile caselor de pariuri sportive online din întreaga lume, această casă de pariuri nu este una perfectă. Ca toate celelalte, prezintă anumite avantaje și dezavantaje. În continuare vom încerca să vă prezentăm pe cele mai importante de ambele părți pentru a știi exact cu ce fel de casă de pariuri veți colabora.

100% Bonus Pana la ron 500

Inregistreaza-te-acum

Avantaje:

 • Majoritatea cotelor sunt foarte bune în permanență
 • Aplicația mobilă Betano este una ideală
 • Foarte multe promoții și oferte active
 • Betano nu percepe comision

Dezavantaje:

 • Nu există un program de fidelitate
 • Transmisiuni live doar pentru fotbal și tenis
 • Unele meciuri pot avea cote mai puțin avantajoase
 • Nu se poate paria pe handicap asiatic

Metode de plată, limite și comisioane


Puteți efectua depuneri și retrageri de numerar pe site-ul Betano printr-o serie de metode de plată online. Sunt disponibile depuneri prin cardurile de credit Visa și Mastercard, prin portofelele electronice paysafecard, NETELLER și Skrill, dar și prin transfer bancar. Limita minimă de depunere în majoritatea cazurilor este 20-40 RON. De obicei depunerile se realizează instant, cu excepția transferului bancar care poate dura 2-3 zile lucrătoare. În ceea ce privește retragerile de numerar, sunt disponibile aceleași metode amintite cu excepția paysafecard-ului. Limita minimă de depunere este de 120 RON. Cash out Betano este unul normal, până la 2-3 zile pentru majoritatea procesoarelor, iar până la 5 zile lucrătoare pentru transferul bancar. Betano nu percepe comision pentru depuneri sau retrageri de numerar. Toate aceste metode sunt ultra securizate prin tehnici avansate de criptare a datelor cu caracter personal, pentru ca dumneavoastră să fiți în deplină siguranță. De asemenea, Betano se angajează că nu va divulga datele dumneavoastră unei terțe părți.

Serviciul de asistență clienți


Departamentul de relații clienți ai Betano România este unul model pentru orice altă casă de pariuri online. Atenția acestora este axată pe dorințele și nevoile utilizatorilor săi. Astfel, puteți accesa acest serviciu de asistență prin intermediul opțiunii de Live Chat în care în doar câteva secunde un reprezentant al departamentului vă va sta la dispoziție,  prin e-mail la romania@betano.com și prin telefon cu taxă inversă disponibil zilnic între orele 16:00-22:00. Vă recomandăm opțiunea de Live Chat deoarece este cea mai rapidă și este disponibilă 24/7.

Concluzie


Așadar, Betano România este o opțiune importantă în pariuri sportive pentru orice tip de parior. Betano Live vă garantează un Live Stream de excepție, precum și numeroase opțiuni de pariere Live. Betano pariuri vă pune la dispoziție o serie de posibilități de pariere standard pentru un număr ridicat de sporturi. Betano Biletul Zilei este o opțiune a site-ului prin care puteți vedea recomandarea proprietarilor în pariuri sportive. Site-ul oferă uneori premii în coduri bonus Betano care vă pot aduce câștiguri nesperate. Dacă doriți să realizați bilete pariuri pentru acest site, vă recomandăm să urmăriți secțiunea noastră de ponturi pariuri. Aceasta cuprinde ponturi fotbal, ponturi baschet, ponturi tenis și multe altele. În concluzie, site-ul nostru vă recomandă Betano!