888sport face parte din grupul 888, o companie completă specializată pe pariuri sportive, cazinou și poker cu sediul principal în Gibraltar. Renumele 888 este recunoscut la nivel mondial, fiind un respectabil brand în mediul online. Compania s-a fondat acum mult timp, în 1997, fiind printre primele branduri apărute în acest domeniu al gamblingului online. Aceștia dețin primul cazinou online realizat și totalizează la nivel global peste 900 de angajați. În ceea ce privește 888sport România, grupul 888 pune la dispoziție utilizatorilor săi o pagină web și o aplicație mobilă dedicată în limba română. 888sport deține o licență de activitate din partea ONJN valabilă până în 2026. Se pot efectua o serie de pariuri sportive din timp sau live pentru o gamă largă de sporturi, inclusiv cele mai cunoscute, precum fotbal, baschet, tenis și handbal. Astfel, în paragrafele ce vor urma vă prezentăm un review 888sport complet din toate punctele de vedere.

PRIMIŢI 100% PÂNĂ LA 1000 LEI CA BONUS DE BUN-VENIT

Pariați acum

                   Informații

 • Cote bune pentru orice tip de pariu sportiv
 • Live text pentru orice meci cu actualizare în timp real
 • Aplicație mobilă disponibilă pentru orice telefon mobil
 • Bonus de bun venit destul de bun

                        Sfaturi

 • Profitați de opțiunile variate de pariere live
 • Urmăriți promoțiile și bonusurile sezoniere
 • Folosiți cu încredere aplicația mobilă, nu dă greș
 • Pentru orice nelămurire contactați serviciul de asistență clienți

Cum mă înregistrez?


Vă vom explica în continuare, cât mai simplu, înregistrarea pe site-ul 888. Pentru început trebuie să apăsați butonul de Înscriere din partea dreaptă sus. În prima pagină ce va apărea vă va fi solicitat să vă introduceți câteva date personale, precum nume, prenume, sex, data de naștere, CNP-ul și seria de la buletin. După ce ați apăsat Continuare, va trebui să vă alegeți un nume de utilizator cu care să vă logați pe site și o parolă corespunzătoare. De asemenea, va trebui să vă introduceți adresa de e-mail și să alegeți o întrebare confidențială cu un răspuns personal, care vă va proteja contul ulterior. După toate acestea, vi se va solicita să confirmați că aveți peste 18 ani și că sunteți de acord cu Termenii și Condițiile 888sport. Ultimul pas este reprezentat de completarea datelor dumneavoastră de contact, mai exact țara, orașul, adresa, codul poștal și numărul de telefon.

Bonusul de bun venit


Brandul 888sport vă oferă cadou încă o dată suma depusă în prima tranzacție sub forma unui bonus de bun venit. Limita bonusului este setată la 1.000 lei. De îndată ce veți realiza prima dumneavoastră depunere, vi se va credita automat și acest bonus de bun venit. Banii primiți vor fi bonus și nu vor putea fi retrași imediat, ci abia după îndeplinirea anumitor cerințe. Cerințele de pariere corespunzătoare bonusului de bun venit constau în rularea bonusului câștigat de minim 10 ori la bilete pariuri a căror cotă totală să depășească

Aplicația mobile de pariat


Cum 888 este o companie de top, era normal să dețină și o aplicație dedicată telefoanelor mobile și tabletelor. În prezent, aveți ocazia să vă bucurați de serviciile 888sport mai mult ca oricând deoarece nu mai sunteți nevoit să aveți obligatoriu în preajmă un computer pentru a putea realiza un bilet de pariuri sportive. 888 România a creat special pentru utilizatorii săi o aplicație dedicată 888sport cu aceleași caracteristici și funcții speciale cu cele ale versiunii principale a site-ului. Aplicația este disponibilă gratuit, atât pentru dispozitivele cu Android, cât și pentru cele cu iOS. În ceea ce privește descărcarea acestor aplicații, pentru telefoanele și tabletele cu iOS se poate instala aplicația gratuit din magazinul specializat AppStore. În timp ce utilizatorii telefoanelor și tabletelor cu Android vor fi nevoiți să descarce aplicația de pe site-ul oficial 888 deoarece Google Play nu acceptă aplicațiile care operează direct cu bani reali. Pe lângă toate acestea, există și o versiune mobile a site-ului de pariuri 888sport care poate fi accesată direct în fereastra browserului preferat la aceeași adresă web. Atât interfața aplicației mobile, cât și interfața versiunii mobile a site-ului sunt identice, ambele având aceleași caracteristici și funcții deja cunoscute, precum pariere, pariere live, promoții sau depuneri și retrageri.

PRIMIŢI 100% PÂNĂ LA 1000 LEI CA BONUS DE BUN-VENIT

Pariați acum

Promoții


Momentan secțiunea de promoții a site-ului sportiv 888sport nu este foarte darnică, pe lângă bonusul de bun venit, ne este pusă la dispoziție doar o promoție. Bonus 888sport sau promoția Trăiește Visul American oferă oportunitatea utilizatorilor săi de a primii banii înapoi în cazul unei pierderi la oricare meci din Statele Unite din sporturile baschet, fotbal, fotbal american, hochei pe gheață și baseball. Condițiile necesare pentru a fi eligibil acestei oferte este ca biletul pe care l-ați realizat să fie compus din minim 5 meciuri cu cote de peste 1.3 din oricare sport menționat anterior și să pierdeți pariul doar din cauza unei singure selecții. Pariuri 888sport vă garantează banii inapoi în limita a 100 lei, la un pariu de minim de 20 lei. Oferta este valabilă pentru pariuri pre-match, dar și live. Cerințele de pariere corespunzătoare acestei promoții constau în rularea bonusului de minim 6 ori  înainte de a-l retrage. Există de asemenea și o serie de promoții sezoniere de care ar fi bine să profitați deoarece de multe ori sunt superioare celorlalte branduri din domeniu.

Avantaje și dezavantaje


888sport este un site superior având o serie de avantaje în fața celorlalte site-uri de pariuri sportive, dar și câteva dezavantaje. În continuare vi le vom prezenta pe cele mai importante și pe cele pe care ar trebui să le aveți în vedere dacă veți decide să pariați la acest site. Fără alte cuvinte, avantaje și dezavantaje 888sport:

Avantaje:

 • Gamă largă de sporturi acoperite în cadrul pariurilor
 • Opțiunea de pariere live, precum și live text
 • Aplicație mobilă și versiune mobilă stabile și eficiente
 • Bonus de bun venit atractiv
 • Un număr mare de metode de plată disponibile

Dezavantaje:

 • Un număr mic de opțiuni de pariere live
 • Un număr redus de promoții înafara perioadelor sezoniere
 • Cotele meciurilor pot fi uneori mai puțin atractive față de alte site-uri
 • Nu este disponibilă opțiunea de Live Chat în limba română

Metode de plată, limite și comisioane


Din punct de vedere al metodelor de plată, brandul 888sport acoperă principalele preferințe ale pieței actuale, atât din punct de vedere al depunerilor, cât și al retragerilor de bani. Pentru depuneri sunt disponibile metode de plată ca carduri de credit Visa și carduri de debit MasterCard, NETELLER, Skrill, transfer bancar și paysafecard. Depunerile se realizează rapid, până în 10 minute pentru toate metodele menționate anterior, cu excepți transferului bancar care poate dura până la 5 zile lucrătoare. În ceea ce privește retragerile de numerar, acestea se pot realiza prin aceleași procesoare de plată, cu excepția paysafecard-ului. Timpul de procesare este destul de lung, dar este semnificativ micșorat pentru utilizatorii Standard VIP și Gold VIP. În ceea ce privește limitele minime de depunere, acestea sunt de 40 lei pentru majoritatea procesoarele de plată, iar pentru transferul bancar electronic de 400 lei. Toate tranzacțiile efectuate pe site-ul 888 sunt ultrasecurizate de către 888 Romania Limited prin tehnici  de criptare a datelor sensibile cu caracter personal.

Serviciul de asistență clienți


Serviciul de asistență clienți al 888sport este unul competent în cea mai mare parte. Din păcate nu este unul ideal, dar este suficient de bine dezvoltat pentru a vă putea oferi răspunsurile de care aveți nevoie într-un timp cât mai scurt. Departamentul de relații clienți poate fi contact prin intermediul numărului de telefon: +44 203 478 1907 și prin e-mail la adresa: suport@888.ro. Principalul dezavantaj al acestei secțiuni a site-ului este că nu este încă disponibilă opțiunea de Live Chat în limba română.

Concluzie


În concluzie, grupul 888 se descurcă de minune într-un domeniu deja saturat de numeroase alte site-uri de pariuri sportiv prin intermediul 888sport. Aceștia pun la dispoziție utilizatorilor săi posibilitatea de a efectua pariuri pre-match și live pentru un număr mare de sporturi precum, fotbal, baschet, tenis și handbal. Pentru ponturi pariuri în realizarea biletul zilei, urmăriți sfaturile noastre evidențiate prin ponturi fotbal, ponturi baschet, ponturi handbal, ponturi tenis, disponibile pe site. Bonusul de bun venit este un bonus interesant pe care al trebui să îl luați în considerare, iar celelalte bonusuri vă pot atrage privirile în să special în perioadele sezoniere. Toate aceste funcții și opțiuni sunt disponibile și pe aplicația mobilă, dar și pe versiunea mobile a site-ului 888sport. Așadar, site-ul nostru vă recomandă 888sport!