Betano

Real vs Juventus: cele mai mari cote online

Real Madrid intalneste in aceasta seara de la ora 21:45 Juventus Torino, in ultimul act al celei mai prestigioase competitii de fotbal european, UEFA Champions League. Finala, care urmeaza sa se desfasoare pe Stadionul National din Cardiff, va aduce cel de-al 12-lea trofeu madrilenilor sau cel cu numarul 3 in vitrina torinezilor.

Ambele echipe au efectivele complete, exceptie facand starul lui Real Madrid, Gareth Bale, care este anuntat incert si va incepe partida pe banca de rezerve.

Va fi cea de-a cincisprezecea intalnire directa dintre cele doua formatii, Juventus castigand de 7 ori pana acum, Real de 5 ori si terminand doar de doua ori la egalitate.

Oferta de nerefuzat – nu ai cum sa pierzi

Cu prilejul acestei sarbatori fotbalisitice agentia de pariuri online NetBet ofera o cota extraordinara atat pentru victoria lui Real cat si pentru cea a lui Juventus: 10.00. In cazul in care pariul tau este necastigator primesti dublul mizei plasate inapoi, sub forma de bonus.

uReal vs Juventus: cele mai mari cote online

Poti beneficia de aceste cote doar daca citesti cu atentie detaliile promotiei.

Cum poti paria la aceste cote excelente:


Real vs Juventus: cele mai mari cote online – Termeni si Conditii:

  • Pariul de maxim 40 de ron pe victoria oricarei dintre cele doua echipe trebuie plasat inainte de inceperea partidei
  • Cota 10.00 se refera la victoria celor doua echipe in cele 90 de min. regulamentare
  • Poti paria mai mult insa maxim 40 de ron se califica la promotie
  • In cazul in care echipa pe care pariezi castiga in cele 90 de min regulamentare, vei fi plătit în bani reali conform cotelor reale de pe site, iar restul de bani până la suma totală conform cotelor mărite vor fi creditați sub formă de bonus în contul tău de Sport în următoarele 48 ore
  • In cazul in care pierzi pariul, vei primi dublul mizei pariate inapoi, sub forma de bonus (maxim 80 de ron)
  • Jucătorii care aleg aceasta oferta nu vor mai putea participa la promoțiile de bun venit (Pachetul de bun Venit de 1500 Ron, etc).
  • Pentru a putea fi retras BONUSUL trebuie pariat de 4 ori pe evenimente sportive cu cote de minim 1.60 (pentru pariurile combinate/în sistem, fiecare selecție în parte trebuie să respecte criteriul cotelor minime de 1.60)

Succes!

Nu parasi site-ul, citeste in continuare

Excursie gratuita pentru 6 persoane in Dubai Excursie gratuita pentru 6 persoane in Dubai Daca citesti aceste randuri, inseamna ca deja ai facut primul pas al drumului catre orasul celor mai inalte cladiri din lume. Inceputul verii vine la agen...
Cupa Confederatiilor 2017 – program, detalii, bonusuri pariuri Cupa Confederatiilor 2017 - program, detalii, promotii pariuri Sâmbătă, 17 iunie 2017, se da startul celei de-a cincea ediţie a Cupei Confederaţiilor la fotbal, ce urmeaza sa se desfasoare în Rusia. ...
Castiga 10 ron pentru fiecare gol inscris la Cupa Confederatiilor Castiga 10 ron pentru fiecare gol inscris la Cupa Confederatiilor Cupa Confederatiilor 2017 este principalul eveniment fotbalistic ce poate fi urmarit in aceasta vara. Cu premii totale de peste 20 de...